Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Gymnázium Globe, s.r.o. - Brno

Pracovní pozice Učitel střední školy - vedoucí učitel

Místo výkonu práce Bzenecká 4226 / 23
Židenice
62800 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 34 000 do 36 840 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 07. 2023 do 31. 08. 2024
Co říká Gymnázium Globe, s.r.o. o pozici První kontakt emailem nebo telefonicky od 8:00 - 15:00 hodin. Hledáme pracovníka pro: - vedoucího učitele pro řízení zejména dálkové formy studia malé odborné střední školy na plný nebo zkrácený úvazek (přednostně s probací pro předměty ČJL - nakladatelské činnosti, ekonomické předměty, odborné předměty, IT) - nástup od 1. 8. 2023 Požadujeme: - kvalifikaci pro výuku na SŠ, VŠ vzdělání pedagogického směru - řízení malého týmu a dovednost sestavit rozvrh nepravidelné sobotní dálkové výuky - výuka v denní a dálkové formě studia - základní řízen provozu malého pracoviště - schopnost tvorby a evidence související dokumentace školy - uživatelská dovednost práce s IT přístroji - odpovědný přístup, samostatnost, pečlivost, komunikativnost - úzká spolupráce s vedením školy (zástupce, ředitel, ekonom, sekretářka) - trestní bezúhonnost Nabízíme: - příjemné pracovní prostředí v malém kolektivu 20 min. od centra Brna, MČ Brno-Vinohrady - tarifní výše platu při plném úvazku dle kvalifikace a dosaženého stupně vzdělání dle platových tabulek ve školství - možnost prodloužení pracovní smlouvy na dobu neurčitou od 1. 9. 2024
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Gymnázium Globe, s.r.o.
Bzenecká 4226 / 23
Židenice
62800 Brno
Kontaktní osoba RNDr. Libuše Bartková

Místo výkonu práce na mapě

Bzenecká 4226/23, 62800 Brno - Židenice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 693 uživatelů