Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace - Brno

Pracovní pozice Kuchař

Místo výkonu práce Sejkorova 2723 / 6
Židenice
63600 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 20 640 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 08. 2023
Co říká Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace o pozici Požadované dovednosti: ˘ vyučen v oboru kuchař ˘ samostatnost při práci ˘ chuť učit se nové věci Nabízíme: - klidné prostředí, velmi dobrý menší kolektiv - 5 týdnů dovolené - 5 dnů sick day - Fokus pass Životopisy zasílejte na e-mailovou adresu: redinova@cssbrno.cz, do předmětu napište, prosím "kuchař" Výběrové řízení: Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru. (O pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu, informování telefonicky, případně emailem - pokud bude v životopise uveden). Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat v týdnu od 25.01.2023(předpokládaný termín) Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru změnit, o změně budou vybraní uchazeči vždy informováni. Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo na zrušení výběrového řízení bez uvedení důvodu, případně vyhlášení nového výběrového řízení, v případě, že nebude vybrán vhodný uchazeč na danou pozici! Termín nástupu: Únor 2023- případně dle dohody ihned V PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl. 13 GDPR. Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ. SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE: http://www.css.brno.cz/volna-mista VYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU OSOBNĚ VYPLNĚNÉHO A PODEPSANÉHO SOUHLASU, ELEKTRONICKOU FORMOU NA ADRESU: zjadinová@cssbrno.cz (Zasláním materiálu o své osobě zájemce souhlasí s uchováním svých osobních údajů uvedených v životopise po dobu pořádání daného výběrového řízení. Poté budou materiály skartovány.) V případě zájmu uchazeče budou materiály ponechány v databázi organizace, pro případ uvolnění pozici se stejnou nebo podobnou kvalifikací viz výše zmíněné Poučení dle č.l3.GDPR.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace
Sejkorova 2723 / 6
Židenice
63600 Brno
Kontaktní osoba Mgr. Lukáš Caha

Místo výkonu práce na mapě

Sejkorova 2723/6, 63600 Brno - Židenice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 762 uživatelů