Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

HYDRA a.s. - Jičín

Pracovní pozice STROJNÍ INŽENÝR / INŽENÝRKA VÝVOJE

Místo výkonu práce Průmyslová 1110
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Okres: Jičín
Co od Vás HYDRA a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká HYDRA a.s. o pozici Popis pracovního místa: úzká spolupráce s vývojovými kolegy nových svitkových kondenzátorů, podpora projektů, vývoj nových nástrojů, pracovních postupů, způsobu testování pro výrobu stávajících i nových prodkuktů. Úzká spolupráce s oddělením výroby a údržby, podpora údržby stávajícího strojního vybavení. Zlepšování stavajících výrobních metod a zařízení, zajišťování strojního vybavení potřebného pro výrobu, hledání nových dodavatelů a jejich kvalifikace, spolupráce s dodavateli pro poptávky a dodávky nových strojů a automatů, jejich kontrola a supervize. Návrh inovovaných strojních dílů a celků, prototypování pomocí 3D tisku, vytváření výkresové dokumentace stávajících strojních dílů, nástrojů a přípravků, poptávky a realizace těchto dílů u externích nástrojáren. Požadujeme: minimální stupeň vzdělání DiS., Bc nebo VŠ vzdělání, praxe min. 4 roky ve strojní konstrukci, možno i absolvent VŠ, znalosti v oblasti strojní konstrukce a návrhu elektricky a pneumaticky hnaných mechanismů, znalosti technologie obrábění a tváření kovů, svařování, bodování atd., znalost práce v některém CAD programu (Solidworks výhodou), znalost návrhu kusových strojních dílů a jejich technologičnosti (obrábění, plošné tváření, svařování, tepelné zpracování), znalost výrobních technologií v elektrotechnickém průmyslu výhodou (pájení, bodové svařování, zalévání vícesložkových polyuretanových lepidel), znalost návrhu sériových vstřikovaných dílů z plastu výhodou, znalost práce v MS Office aplikacích (Word, Excel, Power Point, Outlook, výhodou znalost firemního informačního systému Navision-Business Central), schopnost týmové práce, chuť a aktivní snaha se neustále vzdělávat, organizační a komunikační schopnosti, samostatnost, časová flexibilita, spolehlivost, ochota služební cest, znalost AJ nebo NJ na komunikativní úrovni (slovem i písmem), řidičský průkaz sk. B, mzda od 30.000,-Kč - k jednání dle stupně vzdělání a praxe. Nabízíme: nástup možný ihned, možnost uplatnění znalosti cizích jazyků a další vzdělávání v cizích jazycích, možnost seberealizace, zajímavou a zodpovědnou práci u mezinárodně orientované společnosti, pružnou pracovní dobu, týden dovolené navíc, příspěvek na penzijní připojištění, bonus za plnou docházku, stravenky, placené firemní jazykové kurzy. V případě zájmu zašlete životopis na e-mail: vendula.hlavata@hydra-components.com.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt HYDRA a.s.
Průmyslová 1110
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Kontaktní osoba Ing. Vendula Frumertová

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslová 1110, 50601 Jičín - Valdické Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 324 uživatelů