Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SANKO GOSEI Czech, s.r.o. - Ovčáry

Pracovní pozice Inženýři kvality - Quality Engineer

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (stravenkový paušál,stravenkový paušál, flexibilní pracovní doba)
Místo výkonu práce 307
28002 Ovčáry
Okres: Kolín
Co od Vás SANKO GOSEI Czech, s.r.o. požaduje Dovednosti: Jiné (znalost jednotlivých nástrojů řízení kvality,schopnost čtení výkres.dokumentace)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 55 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká SANKO GOSEI Czech, s.r.o. o pozici První kontakt: Smutná Sára, tel.: 725 651 204, Po - Pá 8:30 - 16 hod, e-mail: nabor@sankogosei.cz. Náplň práce: Sběr a vyhodnocování dat z výrobního procesu (vstřikování a kompletace plastových dílů), testování a kontrola výrobků, řízení zákaznických reklamací, implementace nápravných opatření, provádění systémových a procesních auditů, řízení procesu kalibrace, změnová řízení. Požadované znalosti a dovednosti: Znalost jednotlivých nástrojů řízení kvality a schopnost čtení výkresové dokumentace, zkušenost s měřením rozměrů a jejich tolerancí, alespoň základní zkušenost s procesními a systémovými audity, anglický jazyk na komunikativní úrovni, samostatnost, jisté vystupování. Předchozí zkušenost na obdobné pozici v automotive výhodou. Zaměstnanecké výhody: Motivující mzdové ohodnocení odvislé od předchozí praxe. Flexibilní pracovní doba. Stravenkový paušál. 25 dní dovolené. Možnost podílet se na rozjezdu nového výrobního závodu. Práce v novém, moderně zařízeném provozu. Možnost karierního růstu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SANKO GOSEI Czech, s.r.o.
307
28002 Ovčáry
Kontaktní osoba Zdeněk Suský

Místo výkonu práce na mapě

Ovčáry 307, 28002 Ovčáry

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 852 uživatelů