Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CHRIŠTOF, spol. s r.o. - Štětí

Pracovní pozice vedoucí údržby

Místo výkonu práce Radouňská 681
41108 Štětí
Okres: Litoměřice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 41 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká CHRIŠTOF, spol. s r.o. o pozici Vaší náplní práce bude zajištění a řízení týmu včetně náboru nových zaměstnanců, plánování oprav, ale také dohled na pravidelnou údržbu strojů. Čeká Vás spolupráce se subdodavateli, plánování preventivních prohlídek strojů, koordinace práce podřízených zaměstnanců a vymezování povinností údržbářů. Dále ve Vaší kompetenci bude zajištění provozu skladu a v neposlední řadě zpracovávání plánů požadavků v oblasti údržby, oprav a revizí. Požadujeme vzdělání eletrotechnického nebo strojního směru, praxe v oboru na obdobné pozici ve výrobní společnosti výhodou, ne podmínkou, organizační a řídící schopnosti, odpovědnost k práci, samostatnost a flexibilitu, organizaci, kontrolu, samostatné plánování a současně schopnost pracovat v týmu, vyhl.50/78 Sb. § 6 výhodou (lze zajistit), ne podmínkou, orientaci v technických dokumentech, znalost práce na PC (MS Office), ŘP sk. B. Požadujeme velmi zodpovědný přístup, pečlivost, odolnost vůču stresu a kladný přístup k práci. Nabízíme práci v prosperující společnosti s moderními technologiemi v dostupné lokalitě Štětí v přátelském kolektivu a čistém prostředí, odpovídající a motivační finanční ohodnocení dle praxe a zkušeností, příspěvek na dopravu do zaměstnání až 1.200 Kč za měsíc, odměnu při pracovní a životních výročích, odměnu při odchodu do důchodu, příspěvek na zdravotní preventivní péči 700 Kč za měsíc, příspěvek dárcům krve 200 Kč za odběr, stravenky v hodnotě 99,- Kč. Nástup možný i dle dohody. Výběrové řízení bude dvoukolové, v prvním kole budou posouzeny životopisy a motivační dopisy, následně v druhém kole bude proveden osobní pohovor s kandidátem. V případě Vašeho zájmu nám zašlete životopis v českém jazyce spolu s motivačním dopisem na níže uvedený e-mail. Způsob konataktování zaměstnavatele: e-mail, osobní kontakt na adrese pracoviště, telefonicky.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CHRIŠTOF, spol. s r.o.
Radouňská 681
41108 Štětí
Kontaktní osoba Lucie Křivánková

Místo výkonu práce na mapě

Radouňská 681, 41108 Štětí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 695 uživatelů