Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

RD Rýmařov s. r. o. - Rýmařov

Pracovní pozice Asistent/ka

Místo výkonu práce 8. května 1191 / 45
79501 Rýmařov
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 24 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká RD Rýmařov s. r. o. o pozici Co Vás u nás čeká? Příprava podkladů, formálních dokumentů, vedení diáře pro nadřízeného zaměstnance. Organizování pracovních schůzek a pracovních cest. Příprava podkladů pro jednání a porady, zpracování zápisů z nich. Vyřizování korespondence. Archivace dokumentů. Obsluha datových schránek. Správa došlé a odchozí pošty, včetně elektronické. Aktualizace obchodních dat společnosti na úřadech a v rejstřících. Zajišťování ověřování písemností u orgánů státní správy. Péče o návštěvy, zajišťování občerstvení při jednáních. Zajišťování kancelářských potřeb. Vykonávání dílčích administrativních prací, obsluha kancelářské techniky. Co od Vás očekáváme? Pracovní zkušenosti s administrativní činností. Znalost úřední a obchodní korespondence. Znalost využívání digitálních technologií a práce s nimi. Ekonomické a právní povědomí. Komunikační a vyjednávací schopnosti. Jazykovou způsobilost v češtině a dalším cizím jazyce - NJ nebo AJ. Pečlivost, samostatnost, máte smysl pro detail a dokážete věci dotáhnout do konce. Máte velmi dobrou znalost MS Office (Excel) - kontingenční tabulky, pokročilé funkce. Umíte se nad věcmi zamyslet, analyticky uvažovat a vidět souvislosti. Způsobilost k řízení osobního automobilu - ŘP sk. B. Co Vám můžeme nabídnout: Přátelský a otevřený přístup. Budete součástí týmu, který je jedničkou na trhu s moderním a ekologickým bydlením současné doby. Zaměstnanecké výhody a benefity při splnění určitých podmínek (příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na dovolenou, příspěvek na závodní stravování, příspěvek na dopravu, příspěvek na dětskou rekreaci, odměny při životním jubileu a další). Hlásit se na e-mail personalni@rdrymarov.cz nebo na tel. č. 602 539 323 /denně od 7.00 hodin do 15.00 hodin/ nebo osobně Po - Pá od 7.00 hodin do 15.00 hodin, administrativní budova sídla společnosti RD Rýmařov, 8. května 1191/45, Rýmařov Z : 12.12.2022
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt RD Rýmařov s. r. o.
8. května 1191 / 45
79501 Rýmařov
Kontaktní osoba Ludmila Mlčáková

Místo výkonu práce na mapě

8. května 1191/45, 79501 Rýmařov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2070 uživatelů