Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace - Brno

Pracovní pozice Uklízeč/uklízečka

Místo výkonu práce Podnásepní 384 / 20
Trnitá
60200 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 18 780 do 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 08. 2023
Co říká Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace o pozici Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace, Dům sociální prevence, Podnásepní 20, Brno vyhlašuje výběrové řízení na pracovní pozici uklízeč/uklízečka Charakteristika pozice: Uklízečka má na starosti řádný úklid budovy za předpokladu dodržování zásad hygienicko- epidemiologických opatření. Uklízečka má rovněž na starosti úklid kolem budovy. Místo výkonu práce je Dům sociální prevence, Podnásepní 20, Brno Požadavky: " iniciativa, ochota, pečlivost; " schopnost samostatné i týmové práce; " zodpovědnost, spolehlivost. " očkování proti žloutence typu B. Nabízíme: " příspěvek na stravování " 5 týdnů dovolené " sick day " Fokus pass Platové podmínky se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (platová třída 2). Případné bližší informace podá: Mgr. Božena Flajšingerová. - tel. 543 255 522, mob. 778 410 892 Uchazeči mohou zaslat svůj strukturovaný životopis na e-mailovou adresu: flajsingerova@cssbrno.cz Uzávěrka pro přihlášení do výběrového řízení: 20. 02. 2023 Výběrové řízení: Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který se bude konat ve stanoveném termínu na adrese Podnásepní 20, Brno (o pořádání ústního pohovoru budou uchazeči, včetně přesného časového harmonogramu, informování emailem). Výběrové řízení (ústní pohovor) se bude konat v druhé polovině února Organizátor výběrového řízení si vyhrazuje právo termín ústního pohovoru změnit, o změně budou vybraní uchazeči vždy informováni. Vyhlašovatel výběrového řízení si vyhrazuje právo na zrušení výběrového řízení bez uvedení důvodu, případně vyhlášení nového výběrového řízení, v případě, že nebude vybrán vhodný uchazeč na danou pozici! Termín nástupu: 01. 03. 2023 V PŘÍPADĚ ZÁJMU O ZAMĚSTNÁNÍ V NAŠÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACI JE NUTNÉ, ABY UCHAZEČ PROSTŘEDNICVÍM EMAILOVÉ ADRESY PROJEVIL SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ, VČETNĚ POUČENÍ dle čl.13 GDPR. Z EMAILOVÉ ADRESY MUSÍ BÝT ZŘEJMÉ, ŽE SE JEDNÁ O UCHAZEČE A STAČÍ PROHLÁŠENÍ, ŽE DANÝ DOKUMENT SI PŘEČETL, POROZUMĚL MU A SE ZPRACOVÁNÍM A UCHOVÁNÍM ÚDAJŮ SOUHLASÍ. SOUHLAS VČETNĚ POUČENÍ JE K DISPOZICI NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH ORGANIZACE V SEKCI VOLNÁ MÍSTA - NA ADRESE: http://www.css.brno.cz/volna-mista VYPLNĚNÝ SOUHLAS MŮŽE BÝT ZASLÁN ROVNĚŽ FORMOU SCANU PODEPSANÉHO SOUHLASU, ELEKTRONICKOU FORMOU NA ADRESU: zjadinova@cssbrno.cz Centrum sociálních služeb, příspěvková organizace si vyhrazuje právo výběrové zřízení zrušit, změnit jeho podmínky, případně nevybrat žádného uchazeče.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum sociálních služeb,příspěvková organizace
Podnásepní 384 / 20
Trnitá
60200 Brno
Kontaktní osoba Mgr. Lukáš Caha

Místo výkonu práce na mapě

Podnásepní 384/20, 60200 Brno - Trnitá

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1260 uživatelů