Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Oblastní charita Červený Kostelec - Červený Kostelec

Pracovní pozice VŠEOBECNÁ SESTRA

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Jiné výhody (nástupní bonus 30.000,- Kč, po zapracování zaměstnanecké benefity, atd. )
Místo výkonu práce 5. května 1170
54941 Červený Kostelec
Okres: Náchod
Co od Vás Oblastní charita Červený Kostelec požaduje Dovednosti: Jiné (odbornost Všeobecná sestra (dle zák. 96/2004Sb. - všeobecná sestra))
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 do 38 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Oblastní charita Červený Kostelec o pozici Oblastní charita Červený Kostelec je organizace pomáhající zvláště lidem nemocným, ale také dětem, dospělým i seniorům. Provozuje nejstarší hospic v Čechách, dále jediné lůžkové zařízení pro nemocné roztroušenou sklerózou. Do svého kolektivu hledá novou kolegyni nebo kolegu do pracovního poměru v nepřetržitém provozu (před rozhodnutím o uzavření pracovního poměru nabízí stáž na pracovišti lůžkového hospice). Nástup a výše úvazku záleží na vzájemné dohodě. Místo výkonu práce: Hospic Anežky České, Červený Kostelec - lůžkové oddělení. Požadavky: nutná je zdravotní způsobilost, odbornost Všeobecná sestra (dle zák. 96/2004Sb. - všeobecná sestra), čistý výpis z rejstříku trestů, výhodou zkušenost s paliativní a hospicovou péčí. Potřebná je vyrovnaná osoba s empatickým vztahem k pacientům a doprovázejícím osobám, spolehlivá a připravená k týmové spolupráci. Zaměstnavatel nabízí: příjemné pracovní prostředí a přátelský kolektiv se zázemím neziskové organizace; dobré finanční ohodnocení za Vaši práci, příplatek za směnování, příplatek za ztížené pracovní podmínky, příplatky za noční služby, za práci ve svátcích a o víkendech; nástupní bonus 30.000,- Kč; obědy za velmi příznivou cenu; po zapracování zaměstnanecké benefity v podobě příspěvku na dovolenou, sport, kulturu, vzdělávání; další profesní růst a řadu odborných školení. Bližší informace poskytne vrchní sestra HAČ - paní Petra Nováková, tel.: 491 610 433. Kontakt zasláním životopisu na e-mail: vondrackova@hospic.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Oblastní charita Červený Kostelec
5. května 1170
54941 Červený Kostelec
Kontaktní osoba Marie Vondráčková

Místo výkonu práce na mapě

5. května 1170, 54941 Červený Kostelec

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1565 uživatelů