Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krajské ředitelství policie Pardubického kraje - Ústí nad Orlicí

Pracovní pozice POLICISTA/POLICISTKA - náborový příspěvek ve výši 75 000 Kč

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (6 týdnů dovolené)
Zvláštní prémie (náborový příspěvek 75 000 Kč)
Místo výkonu práce Dělnická 1188
56201 Ústí nad Orlicí
Okres: Ústí nad Orlicí
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 070 do 34 600 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Krajské ředitelství policie Pardubického kraje o pozici Co musíte splňovat? - být občanem České republiky - být starší 18-ti let - být bezúhonný - mít minimálně středoškolské vzdělání s maturitou - být zdravotně, osobnostně a fyzicky způsobilý k výkonu služby Jak to bude probíhat? Informační schůzka: nezávazná schůzka, kde se dozvíte o Policii ČR, možnostech rozvoje kariéry a budou vám zodpovězeny dotazy. Přijímací řízení: zhruba 3 měsíce dlouhý proces, během kterého absolvujete psychologické vyšetření zaměřené na předpoklady pro výkon služby u policie, prověrku tělesné zdatnosti a zdravotní prohlídku. Co čeká úspěšné uchazeče? Po zdárném ukončení přijímacího řízení se uchazeč stává policistou a čeká jej roční základní odborná příprava, kterou může podle druhu služby absolvovat v Praze, Brně, Holešově nebo Jihlavě. Po celou dobu pobírá policista služební příjem. Co nabízíme? - základní dobu služby 37,5 hodiny týdně - 6 týdnů dovolené - síť resortních zdravotnických zařízení - možnost rekreace v resortních sportovních či rekreačních zařízeních - příspěvek na životní a penzijní připojištění - příspěvky na stravování, rekreační pobyt, lázeňský rehabilitační pobyt - náhrady výdajů (cestovné, stravné) Jaký je služební příjem? Po dobu studia základní odborné přípravy náleží policistovi služební příjem 30. 070 Kč. Poté je mu služební příjem zvýšen dle místa služebního zařazení až na 34. 600 Kč. Průměrný plat příslušníka v Pardubickém kraji v roce 2021 činil 47.862 Kč. Náborový příspěvek v nezdaněné výši 75.000 Kč (vyplácí se po zkušební době 6 měsíců). Věrnost se vyplácí: - po 6-ti letech služby vzniká policistovi nárok na odchodné ve výši jednonásobku služebního příjmu, tato částka se mu s odslouženými roky navyšuje - po 15-ti letech vzniká nárok na výsluhový příspěvek, i tento se mu s každým odslouženým rokem navyšuje až do 50% průměrného služebního příjmu Kontakt: telefonicky nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krajské ředitelství policie Pardubického kraje
Dělnická 1188
56201 Ústí nad Orlicí
Kontaktní osoba Lenka Kletečková

Místo výkonu práce na mapě

Dělnická 1188, 56201 Ústí nad Orlicí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1168 uživatelů