Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s. - Nové Město

Pracovní pozice ŘIDIČ / ŘIDIČKA

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (1 týden dovolené navíc)
Jiné výhody (příspěvek na penzijní připojištění 1.500,- Kč/měsíčně, stravenky 120,- Kč/denně)
Místo výkonu práce 26
50351 Nové Město
Okres: Hradec Králové
Co od Vás ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení nákladních automobilů - skupina C
Řidičský průkaz - řízení motorových vozidel s přívěsem - skupina E
Jiné (dopravně psychologické vyšetření)
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 25 200 do 34 200 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 16. 01. 2023
Co říká ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s. o pozici Požadujeme: SOU technického zaměření; Praxe v oboru minimálně 2 roky výhodou; Profesní řidičský průkaz sk. C, příp. C+E, dopravně psychologické vyšetření; Řízení a obsluha silničních motorových vozidel určených pro údržbu silniční sítě Náplň práce: práce spojené s výkonem běžné údržby silnic stavebního a nestavebního charakteru, zimní údržby silnic, zejména posyp vozovek chemickým nebo inertním materiálem a pluhování. Zajišťování průjezdnosti, regulace a řízení dopravy. Řízení motorových vozidel a obsluha stavebních strojů a mechanismů. Práce při údržbě součástí a příslušenství silnic I., II. a III. třídy. Pohotovost k výkonu zimní údržby, zajištění výjezdů pro zajišťování BESIPu a neodkladných zásahů na silniční síti silnic I., II. a III. třídy Termín nástupu : 1. 1. 2023 příp. dle dohody Nabízíme: Dobré zázemí stabilní společnosti. Průměrná roční mzda 420.000,- Kč včetně odměn, strojník stavebních strojů obdrží základní tarifní mzdu od Kč 26.200. Životopisy zasílejte na adresu: marie.souckova@uskhk.eu. Do předmětu uveďte "řidič, silničář NM". Vybraní uchazeči budou osloveni a pozváni k pohovoru.Účastí ve výběrovém řízení uchazeč bere na vědomí skutečnost, že oprávněným zájmem společnosti je uchovat si poskytnuté osobní údaje uchazeče po dobu 1 roku po skončení výběrového řízení za účelem právní ochrany a případného oslovení uchazeče v dalším výběrovém řízení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s.
26
50351 Nové Město
Kontaktní osoba Marie Součková

Místo výkonu práce na mapě

Nové Město 26, 50351 Nové Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2540 uživatelů