Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ŠKODA PARS a.s. - Šumperk

Pracovní pozice Uklízeč/ka

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Žerotínova 1833 / 56
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Požadovaný stupeň vzdělání Bez vzdělání
Mzda Od 19 200 do 21 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká ŠKODA PARS a.s. o pozici Osobní kontakt; Co budete dělat: - úklid kanceláří, chodeb, umýváren, WC, šaten, zasedaček - úklid provozu a údržba technologického zařízení - údržba lakoven - úklid venkovních ploch - zimní údržba Co potřebujete: - pečlivost a svědomitost - fyzická zdatnost - časová flexibilita (častěji odpolední, někdy i noční směny, nebo 12h směny, víkendy) Požadavek: - znalost ukrajinštiny výhodou Nabízíme: - pracovní poměr se stabilní firmou, ne přes agenturu - automatické navyšování mezd + zákonné příplatky - 2 350 Kč měsíčně bonus za efektivní využívání fondu pracovní doby - 1000 Kč měsíční příspěvek na penzijní připojištění - 400 Kč měsíčně do kafeterie Edenred - 5 týdnů dovolené - dotované stravování v prostorách společnosti - základní cena oběda je 27,- Kč - kulturní a sportovní akce pro zaměstnance a rodinu - zvýhodněné volání v rámci O2 - jazykové kurzy - výhodné zaměstnanecké půjčky Kontakt: osobně po-pá od 9.00 do 11.30 hod., případně po dohodě v jinou dobu - s sebou alespoň stručný životopis, e-mailem, Michal Mazánek,Tetiana Povolotska, 583365545, 583365571, michal.mazanek@skodagroup.com; tetiana.povolotska@skodagroup.com.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ŠKODA PARS a.s.
Žerotínova 1833 / 56
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Mgr. Lucie Novotná

Místo výkonu práce na mapě

Žerotínova 1833/56, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1945 uživatelů