Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

TCS Taurus Service s.r.o. - Plzeň

Pracovní pozice Telefonní operátor/ka pro zákaznický servis a prodej

Místo výkonu práce Plovární 82 / 3
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Okres: Plzeň-město
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 29 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 01. 2023
Co říká TCS Taurus Service s.r.o. o pozici Společnost TCS Taurus service s.r.o. jako zprostředkovatel zákaznického servisu a telemarketingu v České rebublice se rozhodl rozšířit team pro novou značku AuraNatura: Naše společnost více než 12 let pečuje o své zákazníky po telefonu s vysoce specializovaným týmem poradců pro zákazníky. Pro další rozšíření této služby hledáme nového člena týmu na plný úvazek. Proč jsme úspěšní Vášeň, odbornost a respekt k našim zákazníkům. To je to, co nás odlišuje od ostatních a nabízí zákazníkům "něco zvláštního" Aktivně radíme našim stávajícím i novým zákazníkům ohledně jejich zlepšení zdravotní kondice pomocí doplňků stravy. Naši zákazníci u nás poptávají výrobky, které jim zkvalitní život. Veškeré produkty jsou vyrobeny ve Švýcarsku a jsou tak zárukou spolehlivosti a preciznosti, kterou jsou Švýcaři proslulí. Co od Vás mohou zákazníci očekávat? Kromě vysoké úrovně poradenství naši zákazníci vždy hledají pro sebe něco "zvláštního". Při tom očekávají, že si budete jistí svými jazykovými způsoby, empatií a slušnou a důvěryhodnou interakcí. Ve výsledku tedy ti nejlepší z nejlepších. Které uchazeče požadujeme Kromě výše popsaných požadavků bychom chtěli mít zkušené kandidáty, kteří jsou schopni komunikovat s ostatními lidmi "na úrovni očí". Uchazeče, kteří jsou schopni si po telefonu vybudovat sympatie a důvěru j jsou ochotní neustále se učit a zapracovat se do našeho produktového portfolia. Protože máme zájem o dlouhodobé partnerství, hledáme kandidáty, kteří jsou ochotni se integrovat do týmu, ať už hledají vzrušující práci nebo se chtějí vrátit zpátky do práce Co vám nabízíme Můžete být součástí dynamického a mezinárodního týmu všech věkových skupin. Nabízíme atraktivní platový balíček za odměnu související s výkonem. Nabízíme atraktivní základní plat ve výši 29 000 Kč a kromě zkušební doby také procenta z prodeje až do výše 16 000 Kč i více. Samozřejmostí je pro Vás přizpůsobené zaškolení a další odborná školení. Co od vás požadujeme Kromě ukončeného odborného vzdělání, zkušenosti s prací s PC a běžnými kancelářskými systémy. Německý jazyk výhodou.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt TCS Taurus Service s.r.o.
Plovární 82 / 3
Jižní Předměstí
30100 Plzeň
Kontaktní osoba Michaela Freislebenová

Místo výkonu práce na mapě

Plovární 82/3, 30100 Plzeň - Jižní Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 847 uživatelů