Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm

Pracovní pozice Vedoucí odboru investic

Místo výkonu práce Masarykovo náměstí 128
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Okres: Vsetín
Co od Vás Město Rožnov pod Radhoštěm požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jiné
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 24 770 do 36 470 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Město Rožnov pod Radhoštěm o pozici Druh práce: - metodické řízení a koncepční vedení odboru investic, o koordinace a stanovování koncepčních záměrů rozsáhlých investičních činností včetně koordinace všech účastníků přípravy a realizace investičních činností, o komplexní koordinace postupů veřejného zadavatele při zadávání veřejných zakázek za používání různých druhů zadávacího řízení, o příprava návrhů rozpočtu obce týkající se investic, kontrola a sledování plnění rozpočtu. Předpoklady pro jmenování vedoucího úředníka: Uchazeč musí splňovat předpoklady podle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků, ve znění pozdějších předpisů. Další požadavky pro jmenování vedoucího úředníka: o vysokoškolské vzdělání stavebního směru, o znalost zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon, o znalost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, o znalost zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, o znalost stavební dokumentace, o praxe v investiční výstavbě v přípravě a realizaci staveb výhodou, o znalost činností veřejného investora (veřejné zakázky, dotace), o aktivní znalost práce na PC (ASPI, Microsoft Office, výhodu GINIS, AutoCad), o vynikající úroveň komunikačních a prezentačních schopností a dovedností, o schopnost týmové i samostatné práce, flexibilita a spolehlivost, o řidičské oprávnění skupiny B, o komunikační znalost AJ a NJ výhodou, o výhodou praxe ve státní správě nebo samosprávě. Platová třída Druh práce, na který je výběrové řízení vyhlášeno, je zařazen do 12. platové třídy. Konkrétní výše dle započitatelné praxe se pohybuje v rozmezí od 24 770 Kč do 36 470 Kč. K platu náleží i příplatek za vedení. Po zapracování možnost získání osobního příplatku až do výše 30 000 Kč. Možnost odměn za splnění mimořádného úkolu. Nabízíme: o 5 týdnů dovolené, o pružnou pracovní dobu, o možnost dalšího vzdělávání, o příspěvek na stravování, o příspěvek na důchodové pojištění nebo platební karta eBenefity, o 5 dnů sick days, o možnost jazykových kurzů. Podání přihlášek Přihlášky se podávají písemně poštou nebo podáním na podatelně Městského úřadu v Rožnově pod Radhoštěm na adrese: Městský úřad Masarykovo náměstí 128 756 61 Rožnov pod Radhoštěm v obálce s označené "NEOTVÍRAT - přihláška do výběrového řízení na pozici vedoucího odboru investic". Termín předložení přihlášek do 31.01.2023. Bližší informace lze získat na Městském úřadě v Rožnově pod Radhoštěm u tajemnice úřadu Ing. Lenky Pavelkové, kancelář č. 225, mob. 739 503 656.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Rožnov pod Radhoštěm
Masarykovo náměstí 128
75661 Rožnov pod Radhoštěm
Kontaktní osoba Ing. Michaela Hanzl

Místo výkonu práce na mapě

Masarykovo náměstí 128, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 358 uživatelů