Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Úřad práce České Republiky - Mladá Boleslav

Pracovní pozice Odborný referent - poradce infocentra

Místo výkonu práce Jaselská 292
Mladá Boleslav IV
29301 Mladá Boleslav
Okres: Mladá Boleslav
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 20 130 do 29 520 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 15. 01. 2023 do 30. 06. 2023
Co říká Úřad práce České Republiky o pozici Místem výkonu služby je Mladá Boleslav Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu určitou, a to do 30. června 2023 po dobu realizace projektu „Efektivní služby zaměstnanosti“ s reg. č. CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_011/0000056. Předpokládaným dnem nástupu na služební místo je 15. ledna 2023. Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 8. platové třídy. Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě: Zabezpečují základní informační servis pro příchozí do budovy Úřadu práce ČR. Poskytují základní informace o činnostech a službách Úřadu práce ČR. Zabezpečují nasměrování klienta ke kompetentnímu pracovníkovi. Poskytují základní informace z oblasti evidence, zprostředkování a poradenství, oblasti nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti, projektech. Podílí se na pomoci s vyplněním a kontrolou příslušných formulářů, souvisejících se zařazením do evidence uchazeče, zájemce na Úřadu práce ČR. Předávají základní informace o podmínkách pro podání: o Žádosti o zprostředkování zaměstnání o Žádosti o zařazení do evidence zájemců o zaměstnání o Žádosti o podporu v nezaměstnanosti Vydávají Kontaktní karty klienta ÚP ČR. Přijímají doklady související s oblastí evidence a podpor a zprostředkování a poradenství (vyjma dokladů nutných předložit osobně ve stanoveném termínu), jejich předání příslušnému pracovníkovi. Obsluhují technické vybavení pro zajištění přenosu informací o činnostech a službách Úřadu práce ČR (záznamová smyčka s těmito činnostmi). Obsluhují vyvolávací systém, infobox a PC pro klienty. Poskytují pomoc klientům při obsluze PC v rámci samo-obslužných aktivit spojených s hledáním zaměstnání. Zajišťují telefonický kontakt se zaměstnavatelem. Účastní se odborného školení projektu. Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 12. prosince 2022, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Příbrami, náměstí T. G. Masaryka 145, 261 01 Příbram 1, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu podatelna.pb@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID k7rzpxf. Formulář žádosti tvoří přílohu č. 1 tohoto oznámení uloženou v úvodu textové části výběrového řízení. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“, a „Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2022/111627-78099812“.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Úřad práce České Republiky
Jaselská 292
Mladá Boleslav IV
29301 Mladá Boleslav
Kontaktní osoba Ing. Pavel Krpálek

Místo výkonu práce na mapě

Jaselská 292, 29301 Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7023 uživatelů