Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

HYDRA a.s. - Jičín

Pracovní pozice DISPONENT / DISPONENTKA ZAKÁZKOVÉHO CENTRA

Místo výkonu práce Průmyslová 1110
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Okres: Jičín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 12. 01. 2023
Co říká HYDRA a.s. o pozici Popis pracovního místa: zabezpečování nákupu svěřených materiálů (rozhodování o termínech a množství dodávek s ohledem na možnosti cash flow společenosti), vystavování obejdnávek, kontrola potvrzení, sledování termínů dodávek materiálů, každodenní komunikace s dodavateli o (aktuálních) dodávkách / obejdnávkách, realizace dopravy materiálů - import k přiděleným dodavatelům, sledování, vyhodnocování a optimalizace skladových zásob svěřených materiálů dle stanovených cílů, zpracování dlouhodobějších výhledů materiálových potřeb pro dodavatele, práce s disponováním svěřené části hotových výrobků, plánování výroby na základě zakázek s ohledem na kapacitní a materiálové možnosti výroby jak v ČR, tak v Hydře Vietnam, tvorba výrobních plánů, kontrola termínů plnění pro oba závody ČR a Vietnam, každodenní komunikace s obchodním oddělením v Německu a ČR, Každodenní komunikace s vietnamskou pobočkou ohledně plánování a zásobování, spolupráce na plnění cílů oddělení a společnosti. Požadujeme: min. SŠ vzdělání, výborná znalost AJ podmínkou (každodenní komunikace se zahraničními dodavateli, obchodníky v Německu a pobočkou ve Vietnamu), NJ výhodou, praxe a zkušenosti se zásobováním a plánováním výroby výhodou (materiálový disponent či plánovač výroby), dobrá uživatelská znalost MS Office, časová flexibilita, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, organizační a komunikační schopnosti, kreativní a iniciativní přístup k práci, odolnost vůči stresu, logické myšlení. Nabízíme: nástup možný ihned, možnost uplatnění znalosti cizích jazyků a další vzdělávání v cizích jazycích, možnost seberealizace, zajímavou a zodpovědnou práci ve 100%-ně exportní společnosti, pružnou pracovní dobu. V případě zájmu zašlete životopis na e-mail: vendula.hlavata@hydra-components.com.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt HYDRA a.s.
Průmyslová 1110
Valdické Předměstí
50601 Jičín
Kontaktní osoba Ing. Vendula Frumertová

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslová 1110, 50601 Jičín - Valdické Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1185 uživatelů