Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Armáda spásy v České republice, z.s. - Brno

Pracovní pozice Vedoucí přímé práce pobytové služby Azylový dům

Místo výkonu práce Mlýnská 316 / 25
Trnitá
60200 Brno
Okres: Brno-město
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 30 500 do 42 100 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Armáda spásy v České republice, z.s. o pozici Náplň práce: Vedoucí přímé práce vede tým pracovníků v přímé práci a zajišťuje odbornou sociální práci ve smyslu zákona 108/2006 Sb. pro danou organizační jednotku, podporu osob ohrožených sociálním vyloučením v rámci registrované sociální služby Azylový dům " zodpovídá za provoz poskytované sociální služby § 57 Azylový dům, " zodpovídá za personální rozvoj a řízení týmu pracovníků přímé práce " zodpovídá za úplné vedení veškeré předepsané dokumentace (vnitřní dokumentace, statistiky, výkaznictví, vedení agendy sociální práce) " zodpovídá za aktivity ve prospěch rozvoje služby Požadujeme: Vzdělání v oboru dle Zákona 108/2006 Sb. (min. VOŠ se sociálním zaměřením), doložitelnou praxi v sociální oblasti min. 1 rok v pomáhajících organizacích na profesionální bázi, respektování křesťanských principů práce Armády spásy, dále pak: " znalost legislativy v sociální oblasti " čistý trestní rejstřík " řidičský průkaz "B" výhodou " pokročilé dovednosti při práci na PC s kancelářskými programy (MS Office) " zralou osobnost, schopnost pracovat v týmu, komunikativnost, samostatnost a odpovědnost, organizační a řídící dovednosti " ochotu učit se, schopnost sebereflexe " zkušenosti s vedením týmu, manažerské dovednosti výhodou Nabízíme: " nástupní mzdu 35.000,- Kč, (mzdové rozpětí do 46.500,-Kč dle vzdělání a pracovních úkolů), " zázemí mezinárodní křesťanské organizace " systém benefitů (stravenky, 5 týdnů dovolené, po 12 měsících další příplatky dle jednotlivých kritérií. " podporu osobnostního růstu " možnost vzdělávání Pracoviště: Centrum sociálních služeb Josefa Korbela, Mlýnská 25, Brno Pracovní podmínky: Místo výkonu práce Brno, pracovní smlouva na dobu určitou, 37,5hod/týdně, úvazek 1,0 nesměnný provoz, s možností prodloužení na dobu neurčitou. Předpokládaný nástup: 01. 02. 2023 nebo dle domluvy Pokud vás tato nabídka zaujala, zašlete svůj strukturovaný životopis s motivačním dopisem na e-mailovou adresu: ivan.borek@armadaspasy.cz nejpozději do 15. 01. 2023. Uzávěrka přihlášek do výběrového řízení: 15. 01. 2023 Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu setkání, které proběhne v průběhu II. pol. ledna 2023 v Centru sociálních služeb Josefa Korbela na Mlýnské 25 v Brně. Konkrétní termín setkání bude předem upřesněn. Dotazy a žádosti o bližší informace k náplni práce zasílejte na e-mail: ivan.borek@armadaspasy.cz (Zasláním materiálů o své osobě zájemce o zaměstnání souhlasíte s jejich uchováním po dobu trvání výběrového řízení na danou pracovní pozici. Poté budou všechny skartovány.)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Armáda spásy v České republice, z.s.
Mlýnská 316 / 25
Trnitá
60200 Brno
Kontaktní osoba Ing. Ivan Borek

Místo výkonu práce na mapě

Mlýnská 316/25, 60200 Brno - Trnitá

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 552 uživatelů