Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Jiří Fiala, s.r.o. - Nymburk

Pracovní pozice PRODAVAČ/KA LAHŮDEK

Místo výkonu práce Purkyňova 678 / 42
28802 Nymburk
Okres: Nymburk
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 30. 04. 2024
Co říká Jiří Fiala, s.r.o. o pozici Do našeho stávajícího týmu přijmeme schopného prodavače/ku na HPP do prodejny v Purkyňově ulici v Nymburce. Tato pracovní pozice je vhodná pro ty, které chtějí mít pravidelný režim práce tj. týden ranní, týden odpolední. Vyžadujeme zručnost, spolehlivost, pracovitost, pečlivost, schopnost rychle se učit novým věcem. Je možné přijmout i šikovné uchazeče bez praxe, nezbytná je mírná počítačová znalost (zapnout/vypnout počítač/spustit a zavřít aplikaci/poslat a přečíst e-mail). V prodejně se pravidelně střídají 4 zaměstnanci, dva na ranní, dva na odpolední směně. V době nemoci/dovolené 3 zaměstnanci na směnách ranní/denní/odpolední. Po nástupu poskytujeme dostatek času vše v klidu zaučit. Podmínkou je možnost práce na směny. Pracovní doba v čtyřtýdenním cyklu, kde se střídají směny denní/odpolední. 1.týden: ranní: po-pá 4:00 – 12:30 (po dohodě lze tuto konkrétní směnu nahradit za 5:30-14:00) 2.týden: odpolení "krátká": po-pá 9:00/9:30-17:00, so 6:45-10:15 3.týden: denní po-pá 5:30.14:00 4.týden: odpolední "dlouhá" po-pá 10:30,-17:30, so 5:00-11:30 atd. Nabízíme práci v zavedené rodinné firmě se zajímavým sortimentem. Tato práce je vhodná pro ty, které zajímá jídlo a řemeslné výrobky, které vyrábíme. Součástí zaučení je i nahlédnutí do výroby lahůdek a řádné proškolení o sortimentu výrobků a surovinách, z kterých se výrobky skládají. Nástupní plat 25.000,- Kč hrubého při plném úvazku, po zvládnutí veškerých povinností se zvyšuje. Stravování v pracovní době zajištěno. Prémiová složka mzdy při kvalitním výkonu a delším trvání pracovního poměru (tzv. pololetní bonusy). Výplata na bankovní účet do 12-tého dne v měsíci. Životopisy zasílejte na email: obchod@lahudkyfiala.cz nebo doneste do prodejny a vyčkejte na telefonickou výzvu k osobnímu pohovoru! Zaměstnanecké výhody: prémiová složka mzdy při kvalitním výkonu, po dohodě možnost dovolené ve zkušební době, stravování v místě. Kontaktovat nás můžete e-mailem: obchod@lahudkyfiala.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Čtyřsměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Jiří Fiala, s.r.o.
Purkyňova 678 / 42
28802 Nymburk
Kontaktní osoba Jan Fiala

Místo výkonu práce na mapě

Purkyňova 678/42, 28802 Nymburk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 314 uživatelů