Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Řetězárna a.s. - Česká Ves

Pracovní pozice Seřizovač - obsluha

Místo výkonu práce Polská 48
79081 Česká Ves
Okres: Jeseník
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 22 300 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 07. 12. 2022 do 31. 05. 2023
Co říká Řetězárna a.s. o pozici AKTUALIZACE 7.12.2022 První kontakt písemný, telefonický - písemně na e-mail: personalni@retezarna.cz - telefonicky na č. 584 488 149 (Po - Pá - 09:00 - 11:00 hod.) PRACOVNÍ DOBA: - 3 směnný provoz (týdenní fond 37,5 h) MÍSTO VÝKONU PRÁCE: - Polská 48, Česká Ves ZAMĚSTNAVATEL POŽADUJE: - minimálně výuční list (obor strojní nebo elektro) PRACOVNÍ NÁPLŇ - seřizování, obsluha a běžná údržba svářecích a ohýbacích automatů - dohotovení určitých nástrojů na konečný tvar a rozměr - provádění předepsaných provozních zkoušek se zápisem - provádění přestaveb na jiný druh výrobku na určených zařízeních - provádění identifikačních zápisů ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: - prémie za hospodářské výsledky, tzv. 13. plat dle výše hospodářského výsledku - příspěvek na penzijní spoření - příspěvek na penzijní připojištění až do výše 13 tis. Kč/rok - příspěvky na dětské rekreace - obědy - výběr ze 2 jídel - možnost zapůjčení nářadí - zákonná volna nad rámec ZP - 3 dny "sick days" - zajímavá práce ve firmě s dlouholetými zkušenostmi, - profesní růst - odborná školení, semináře - pracovní doba (týdenní fond) - 37,5 hod/týdně, - stabilní růst mezd - pracovní a životní jubilea - pracovní doba 7,5 hod/den - po odpracování jednoho roku nárok 5 týdnů dovolené
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Řetězárna a.s.
Polská 48
79081 Česká Ves
Kontaktní osoba Pavel Kočí

Místo výkonu práce na mapě

Polská 48, 79081 Česká Ves

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1114 uživatelů