Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

EUROFOAM Bohemia s.r.o. - Klášterec nad Ohří

Pracovní pozice Vývojáři / Programátoři CNC

Místo výkonu práce Průmyslová 5
Vernéřov
43151 Klášterec nad Ohří
Okres: Chomutov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 28 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 06. 12. 2022
Co říká EUROFOAM Bohemia s.r.o. o pozici V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: olga.hutrova@neveon.com nebo volat na tel č. 474 316 666 a domluvit pohovor Náplň práce : - Tvorba výkresové dokumentace a šablon nových výrobků - Cenová kalkulace výrobků - Programování CNC strojů - Zpracování nových výrobků do sériové výroby - Kooperace s obsluhou CNC strojů a s vedením výroby - Aktivní spolupráce s kolegy oddělení vývoje - Komunikace se zákazníky - Výroba, přenos a správa elektronických podkladů pro potřeby sériové výroby na CNC strojích - Spoluúčast na výrobě prototypu a spoluúčast při výrobě první série. - Optimalizace spotřeby materiálů Požadované znalosti : - místo vhodné pro absolventa SŠ - SŠ vzdělání technického směru - základy programování ( znalost CAD programů) - uživatelská obsluha PC (EXCEL, WORD) - komunikativní znalost anglického (německého) jazyka - základy SAP výhodou - organizační a komunikační schopnosti, samostatnost, pečlivost, zodpovědnost, časová flexibilita - praxe na obdobné pozici vítána - ŘP sk.B Nabízíme : - odpovídající mzdové ohodnocení dle předchozí praxe a prokázaných zkušeností - perspektivní zaměstnání v dceřiné společnosti mezinárodního koncernu - práce ve výrobním závodě s 80 zaměstnanci na plný úvazek - možnost seberealizace, odborné vzdělávání a zdokonalování se v německém a anglickém jazyce - benefity -penzijní připojištění, stravenky ve výši 140,- Kč, vánoční a stabilizační odměny, 7,5 hod. pracovní doba, firemní akce, sleva na firemní výrobky Nástup : - ihned
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt EUROFOAM Bohemia s.r.o.
Průmyslová 5
Vernéřov
43151 Klášterec nad Ohří
Kontaktní osoba Olga Hutrová

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslová 5, 43151 Klášterec nad Ohří - Vernéřov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 333 uživatelů