Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Charita Šluknov - Šluknov

Pracovní pozice sociální pracovník/ speciální pedagog

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (viz poznámka)
Místo výkonu práce T. G. Masaryka 611
40777 Šluknov
Okres: Děčín
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 28 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 12. 2022
Co říká Charita Šluknov o pozici Hledáme sociálního pracovníka nebo speciálního pedagoga do nízkoprahového zařízení pro děti. Chcete pomáhat dětem, které to často nemají v životě snadné, někdy si nevědí rady, mají to složité doma, ve škole nebo okolo sebe? Děti chodí k nám do klubu nebo my chodíme za nimi do terénu. Hrajeme si s nimi, vytváříme, učíme se, sportujeme, zpíváme, řešíme spolu problémy nebo si jen tak povídáme a jsme tu pro ně. Koho hledáme? Člověka, který v takové pomoci vidí smysl, je kolektivní hráč, respektuje své kolegy i děti, je zodpovědný, otevřený se učit novým věcem, chce se vzdělávat a zlepšovat v tom, co dělá, má zdravé sebevědomí a je kreativní. Co požadujeme? Odpovídající vzdělání určené Zákonem o sociálních službách (minimálně VOŠ v oblastech určených Zákonem), čistý RT Nabízíme: Smlouvu na celý nebo zkrácený úvazek. 25 dní dovolené, sick days, vánoční odměny, možnost dalšího vzdělávání, supervize, oboustranná flexibilita, bonus k výročí Životopis a motivační dopis nebo případné dotazy zasílejte na info@charitasluknov.cz Vybrané zájemce pozveme k osobnímu setkání.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Charita Šluknov
T. G. Masaryka 611
40777 Šluknov
Kontaktní osoba Kamila Svobodová

Místo výkonu práce na mapě

T. G. Masaryka 611, 40777 Šluknov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 535 uživatelů