Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MESIT machinery, a.s. - Uherské Hradiště

Pracovní pozice vedoucí kvality a kontroly

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Sokolovská 573
Mařatice
68601 Uherské Hradiště
Okres: Uherské Hradiště
Co od Vás MESIT machinery, a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 55 000 do 75 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká MESIT machinery, a.s. o pozici VŠ vzdělání, min. 5 let praxe v řízení kvality a vedení týmu inženýrů kvality, metrologů, obsluhy 3D měření a kontrolorů v průmyslové výrobě, prokazatelné zkušenosti se zaváděním a re/certifikováním ISO 9001:2015 a AS9100, zkušenost ze slévárenského provozu, AJ nebo NJ minimálně na úrovni plného porozumění cizojazyčné zákaznické dokumentace, znalost strukturního řešení problémů, principů štíhlé výroby a trvalého zlepšování, znalost tvorby a použití kontrolních plánů, checklistů, PPAP, APQP pro aerospace/defence, zkušenost s MS NaVision/Business Central výhodou, vizualizace procesů, výsledků a plánů auditů, zajištění provádění namátkové interní kontroly kvality přímo na pracovištích, důsledné odstraňování příčin - strukturovaná, adresná nápravná opatření, sledování a vyhodnocování nákladů na nekvalitu, opravy a vícepráce, definice plánů/cílů/ minimálních hranic ve všech reportech a hodnoceních kvality, vedení teamu pro implementaci procesů kvality do nového ERP, zpracování procesních map, týdenní reporting, zaměstnání v dlouhodobě prosperující společnosti skupiny OMNIPOL, finanční ohodnocení respektující schopnosti a dovednosti, odborný rozvoj a vzdělávání, příjemné prac. prostředí, věrnostní odměny a benefitní program, odměny za doporučení nového spolupracovníka, 5 týdnů dovolené, možnost stravování v areálu s příspěvkem zaměstnavatele, firemní školka, příměstské tábory pro děti zaměstnanců, zvýhodněný mobilní tarif, prac. poměr na 2 roky s možností prodloužení, kontakt telefonicky nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt MESIT machinery, a.s.
Sokolovská 573
Mařatice
68601 Uherské Hradiště
Kontaktní osoba Hana Mikulášková

Místo výkonu práce na mapě

Sokolovská 573, 68601 Uherské Hradiště - Mařatice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 712 uživatelů