Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SUNDISK s.r.o. - Semily

Pracovní pozice Vedoucí provozu se stravováním a ubytováním - HOTEL SPÁLOV

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Jiné výhody (příspěvek na stravování, multisport karta, zvýhodnění mobilní tarif)
Místo výkonu práce 27
Spálov
51301 Semily
Okres: Semily
Co od Vás SUNDISK s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká SUNDISK s.r.o. o pozici Pod značkou SUNDISK family provozujeme síť rekreačních zařízení s ubytováním a stravováním. Do nově zrekonstruovaného Hotelu Spálov hledáme novou tvář na pozici Vedoucí provozu. Náplní práce bude - Kompletní zajištění provozu (restaurace a hotel) - Zodpovědnost za práci se zbožím - objednávky, přijímání zboží, reklamace, inventura - Práce v provozu - obsluha za barem, koordinace týmu, vyzobávání slabých míst - Sledování a vyhodnocování ekonomických ukazatelů - Spolupráce při náboru týmu, plánování směn a sledování mzdových nákladů - Motivace a vedení týmu zaměstnanců - Práce s firemním systémy (pokladní, rezervační, personální) Požadujeme - Zkušenosti s vedením provozu výhodou - Zákaznicky orientovaný přístup a proaktivní myšlení - Schopnost vést a motivovat svěřený tým zaměstnanců - Spolehlivost, komunikativnost, loajálnost, týmovost, flexibilitu - Schopnost řešit krizové situace - Řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič Nabízíme - hlavní pracovní poměr - nástup dle domluvy (únor - duben 2023) - prodloužení pracovní smlouvy v případě oboustranné spokojenosti - platové ohodnocení dle zkušeností, samostatnosti a výkonu - možnost práce na dalších provozech naší firmy - Přátelský kolektiv - Zvýhodněný zaměstnanecký mobilní tarif - Multisport kartu - Příspěvek na penzijní připojištění - Slevu na konzumaci ve všech našich provozech - Účast na zajímavých firemních akcích Pokud jsme tě zaujali, pošli nám svůj životopis. Možnost ubytování, příspěvek na stravování, multisport karta, zvýhodnění mobilní tarif kontakt: e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SUNDISK s.r.o.
27
Spálov
51301 Semily
Kontaktní osoba Ing. Vindyšová

Místo výkonu práce na mapě

Spálov 27, 51301 Semily - Spálov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1005 uživatelů