Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Chrastava - Chrastava

Pracovní pozice REFERENT/KA STAVEBNÍHO ÚŘADU odboru výstavby a území správy Městského úřadu Chrastava

Místo výkonu práce náměstí 1. máje 1
46331 Chrastava
Okres: Liberec
Co od Vás Město Chrastava požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 24 000 do 34 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 12. 2022
Co říká Město Chrastava o pozici Místo výkonu práce: Město Chrastava - Městský úřad Chrastava Platové zařazení: 8.-10. platová třída dle schopností uchazeče a druhu práce (odměňování podle zák. č. 262/2006 Sb. a nař. vl. č. 341/2017 Sb.) Charakteristika vykonávané činnosti: - agenda stavebního úřadu v rozsahu stavebního zákona Požadavky: - vzdělání: obor stavební, min. vyšší odborné, případně ÚSO, - znalost práce s výpočetní technikou (Office, Windows, Word, Excel) - základní znalost příslušných právních předpisů (stavební zákon, správní řád) - řidičský průkaz sk. "B" Zákonné předpoklady: - předpoklady podle § 4 zákona č. 312/2002 Sb. Uchazeči předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti: - přesné označení výběrového řízení - jméno, příjmení a titul uchazeče - datum a místo narození uchazeče - státní příslušnost uchazeče - místo trvalého pobytu uchazeče - číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k trvalému pobytu, jde-li o cizího státního občana - datum a podpis uchazeče Výčet dokladů, které zájemce připojí k přihlášce: - strukturovaný životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce - ověřená kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání Pracovní poměr: na dobu určitou (zástup z důvodu dlouhodobé pracovní neschopnosti) Předpokládaný termín nástupu: dle dohody Lhůta pro podání přihlášky: do 31. ledna 2023 Způsob podání přihlášky: písemně nebo osobně na adresu: Město Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava telefon: 482 363 819, 482 363 811 e-mail: chvala@chrastava.cz; podatelna@chrastava.cz Obálku označte textem: Veřejná výzva - referent stavebního úřadu - doba určitá
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Chrastava
náměstí 1. máje 1
46331 Chrastava
Kontaktní osoba Pavlína Ulrichová

Místo výkonu práce na mapě

náměstí 1. máje 1, 46331 Chrastava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1088 uživatelů