Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NOVÁK maso - uzeniny s.r.o. - Říčany

Pracovní pozice Prodavač / Prodavačka

Místo výkonu práce Pod Lihovarem 2055 / 4
25101 Říčany
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 12. 2022
Co říká NOVÁK maso - uzeniny s.r.o. o pozici Upřesňující údaje: Tradiční české řeznictví NOVÁK maso - uzeniny s. r. o. přijme do svého týmu na prodejně v Říčanech kolegu/kolegyni na pozici Prodavač/ka (prodejna se nachází v budově Penny Marketu) Náplň práce: " Pultový prodej uzenin, masa, sýrů, lahůdek, pečiva, zákusků a výrobků z teplého pultu " Příprava, krájení a doplňování zboží do pultu, " Kontrola správnosti cen a povinných údajů na cenovkách " Prezentace zboží v prodejních pultech dle standardu společnosti " Kontrola kvality a čerstvosti zboží " Dodržování hygienických zásad " Dodržování pravidel HACCP " Komunikace a obsluha zákazníků " Obsluha pokladny Požadavky na kvalifikaci: " Vzdělání v oboru prodavač/ka - výhodou " Praxi v prodeji potravin - podmínkou " Ochotu pracovat na dvě směny - ranní / odpolední " Dobré komunikační dovednosti, příjemné vystupování " Zodpovědný přístup k práci " Samostatnost " Zdravotní průkaz Zaměstnanecké výhody: " Práci ve stabilní české společnosti " Multisport kartu " Příspěvek na stravování ve mzdě " Příspěvek na penzijní připojištění " Odměnu za práci o víkendech a svátcích " Slevové poukázky na nákup zboží " Lázně " Zvyšování mzdy na základě odpracovaných let " Možnost práce i na DPP - brigádně " Zaškolení na prodejně
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
Pod Lihovarem 2055 / 4
25101 Říčany
Kontaktní osoba Miluše Kellerová

Místo výkonu práce na mapě

Pod Lihovarem 2055/4, 25101 Říčany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1026 uživatelů