Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Industrial Engineering s.r.o. - Kožichovice

Pracovní pozice MONTÁŽNÍ TECHNICI STROJŮ A ZAŘÍZENÍ

Místo výkonu práce Žďárského 181
67401 Kožichovice
Okres: Třebíč
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 30 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Industrial Engineering s.r.o. o pozici Firma Industrial Engineering s.r.o. s provozovnou v průmyslové zóně Třebíč - Kožichovice hledá Servisního technika strojů a zařízení. Náplň práce: práce na vývoji, stavbě, servisu jednoúčelových strojů, robotických pracovišť, laserových pracovišť, pecních zařízeních (pod vedením zkušených kolegů) různorodá práce s nejmodernějšími technologiemi, možnost realizace vlastních nápadů a projektů spolupráce s velmi zkušenými kolegy a možnost osobního / profesního rozvoje a růstu Nabízíme: práci na HPP na dobu neurčitou pracovní doba od pondělí do pátku, 8 hod denně, volné víkendy nástupní mzda 30.000Kč - 35.000Kč (dle zkušeností) plus odměny za úspěšné projekty stravenkový paušál mobilní telefon s neomezenými daty a tarifem příspěvek na dopravu v případě dojíždění z větší vzdálenosti parkování v areálu dobrá dopravní dostupnost vhodné i pro absolventy technických oborů Požadujeme: manuální zručnost orientace v instalačních plánech (výkresové dokumentaci) platný ŘP sk. B spolehlivost, samostatnosti
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Industrial Engineering s.r.o.
Žďárského 181
67401 Kožichovice
Kontaktní osoba Veronika Míčová

Místo výkonu práce na mapě

Žďárského 181, 67401 Kožichovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1588 uživatelů