Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

DIOL družstvo - Olomouc

Pracovní pozice Recepční / vrátný / vrátná

Jaké výhody nabízíme: Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Litovelská 1350 / 2a
Nová Ulice
77900 Olomouc
Okres: Olomouc
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 115 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká DIOL družstvo o pozici Družstvo invalidů s tradicí více než 65 let a individuálním přístupem ke zdravotně postiženým hledá spolehlivé a odpovědné zaměstnance na pozici pracovník ostrahy recepce/vrátnice pro pracoviště Olomouc. Požadujeme čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost, příjemné vystupování, komunikativnost, samostatnost a spolehlivost. Praxe na obdobné pozici a certifikát strážného výhodou, nikoliv podmínkou. Předdůchodový věk pro nás není překážkou. Nástup do zaměstnání možný ihned nebo dohodou. Pracovní místa jsou vyhrazena pro osoby zdravotně postižené (OZP). Nabízíme Vám zaškolení, díky čemuž získáte práci na hlavní pracovní poměr (pracovní smlouvu vč. odvodů na důchod). Jedná se o práci na zkrácený pracovní úvazek 20 - 30 hod. týdně (dle dohody). Za Vaši práci nabízíme odměnu ve výši od 110,- Kč/hod + příplatky za noční, víkendy a svátky. Dále máte možnost získat pravidelné odměny za dobře odvedenou práci v závislosti na hodnocení vedoucího nebo příspěvek na dojíždění. Pro sjednání osobní schůzky prosím volejte pouze v pracovní dny od 8 do 15 hodin personální oddělení firmy na tel.: 704 602 838 - slečna Králová nebo zašlete svůj životopis na e-mail diol@diol.cz a my Vás budeme sami kontaktovat. Děkujeme Vám.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
OZP s invaliditou 3. stupně (dříve TZP)
Adresa pro kontakt DIOL družstvo
Litovelská 1350 / 2a
Nová Ulice
77900 Olomouc
Kontaktní osoba Kateřina Králová

Místo výkonu práce na mapě

Litovelská 1350/2a, 77900 Olomouc - Nová Ulice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1088 uživatelů