Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SHM, s. r. o. - Šumperk

Pracovní pozice Mechanický/á údržbář/ka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Průmyslová 3020 / 3
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Co od Vás SHM, s. r. o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 135 do 150 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká SHM, s. r. o. o pozici Provádí celkovou údržbu a servis všech používaných zařízení a ostatního hmotného majetku a budov. Mimo jiné: - Zajišťuje údržbu a servis používaných zařízení a hmotného majetku - např. strojní zařízení, PVD zařízení, kompresory, rozvody atd. vyjma elektrorozvodů. - Vyrábí pracovní přípravky a pomůcky. - Provádí mokré pískování netypických nástrojů. Požadované znalosti, schopnosti, dovednosti a osobnostní charakteristiky: - Vzdělání: SOU, SOŠ - Výhodou: vyhláška 50, svářečský průkaz, elektrika, acetylen, TIG - Manuální zručnost - Znalost čtení technických výkresů - Samostatnost při řešení úkolů souvisejících s provozem a údržbou strojního zařízení a budov. - Ovládání zařízení a nářadí potřebného k výkonu pracovní pozice (například vrtačka, úhlová bruska a podobně). Pracovní doba 6.00 - 14.30. Nabízíme: - Měsíční prémie - až 15 % - Kvartální prémie - až 150 procent rozdělených do 4 kvartálů - Vysoký standard pracovního prostředí. - Práce v kolektivu firmy zaměřené na špičkové technologie, na pozici zaškolíme. - 5 týdnů dovolené. - Příspěvek na stravování, stravenkový paušál. - Příspěvek na penzijní pojištění - 400 - 900 Kč měsíčně. - Další firemní benefity - benefitní košík - finanční příspěvek pro zaměstnance, děti zaměstnanců na regeneraci sil, vzdělávání, a podobně. - Firemní akce. Kontakt: e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SHM, s. r. o.
Průmyslová 3020 / 3
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Mgr. Jana Valová

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslová 3020/3, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1792 uživatelů