Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Charita Opava - Opava

Pracovní pozice ZDRAVOTNÍ SESTRA

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody (stravenkový paušál, narozeninové volno)
Místo výkonu práce Kylešovská 777 / 4
Předměstí
74601 Opava
Okres: Opava
Co od Vás Charita Opava požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 300 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 06. 01. 2023
Co říká Charita Opava o pozici *KO: Pospěchová Eva, tel.: 553 612 780, e-mail: personalni@charitaopava.cz Životopis a motivačním dopisem posílejte na adresu Charita Opava, Přemyslovců 26, p. Pospěchová, 747 07 Opava-Jaktař nebo na e-mail: personalni@charitaopava.cz, nejpozději do 6.1.2023. K Vašim zaslaným dokumentům prosím přiložte níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi osobními údaji: "Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu dat v zaslaném životopise a motivačním dopise organizaci Charita Opava, Přemyslovců 13/26, 747 07 Opava-Jaktař dávám souhlas k jejich zpracování a uchování v databázi po dobu 1 roku." Požadavky: SŠ, příp. VOŠ, všeobecná zdravotní sestra s platným osvědčením o registraci- výhodou, kladný vztah k lidem s mentálním postižením a duševním onemocněním, samostatnost, ochota učit se novým věcem, odpovědnost, týmová spolupráce, trestní bezúhonnost, dobré komunikační schopnosti, práce na PC, řidičský průkaz sk. B. V rámci služby zajišťuje odbornou zdravotní péči dle doporučení praktického (odborného lékaře), provádí rehabilitační ošetřování a reedukaci, vede předepsanou dokumentaci, provádí edukační činnost u klientů a jejich rodinných příslušníků, vykonává komplexní zdravotní péči v domácím prostředí klientů. Předpokládaná nástupní mzda 25 300 Kč/celý úvazek + příplatek 4 000 Kč za terénní službu. Benefity: stravenkový paušál, dovolená 5 týdnů, odměny, narozeninové volno. Jedná se o smysluplnou práci s přátelským kolektivem. Pracovní doba Po-Pá - ranní směna, 1x měsíčně víkendová služba.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Charita Opava
Kylešovská 777 / 4
Předměstí
74601 Opava
Kontaktní osoba Eva Pospěchová

Místo výkonu práce na mapě

Kylešovská 777/4, 74601 Opava - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1479 uživatelů