Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

EM Polar k.s. - Blatná

Pracovní pozice Projektový manažer / konstruktér CAD / CAM 3D

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody
Dovolená navíc
Jiné výhody (příspěvky na životní a/nebo důchodové pojištění, příspěvky na stravování)
Místo výkonu práce Čechova 221
38801 Blatná
Okres: Strakonice
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 50 000 do 100 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká EM Polar k.s. o pozici Projektový manažer / konstruktér CAD / CAM 3D Jsme přední výrobní společnost, která se specializuje na výrobu tlakových zařízení. Aktuálně hledáme šikovného 3D konstruktéra, který bude zároveň projektovým manažerem pro více projektů. Popis pozice: - úplná technická příprava výroby (TPV) tlakových nádob a jiných tlakových zařízení a jejich součástí (tlakové nádoby, tlakové potrubí, potrubní díly, podložné rámy, tlakové sestavy, obráběné svařence) - samostatné vedení několika paralelních projektů TPV a přidružené dokumentace: - prostudování požadavků zakázky - schvalovací a změnové řízení se zákazníkem v Aj (nebo Nj) - schvalovací a změnové řízení s dozorčím orgánem - zhotovení výkresů a přidružených dokumentů (výrobní výkres sestavy, výrobní detaily, řezací plán, výdejka materiálu, podklady pro kooperanty, podklady pro kontrolu kvality) - operativní řešení výrobních problémů, změna, revize TPV - zajištění smluvních termínů - komunikace se zákazníkem - komunikace se subdodavateli TPV (výpočtáři, dozorové orgány) Nezbytné znalosti, které od Vás očekáváme: - minimálně středoškolské vzdělání s maturitou - praxi na pozici konstruktér - anglický jazyk na komunikativní úrovni - technické kreslení, 3D - Autodesk Inventor nebo podobný - Strojírenství (stavba strojů výhodou) - zkušenosti s vedením projektů výhodou - samostatné a logické uvažování - organizační a vyjednávací schopnosti Nabízíme: - práci v moderní, stabilní a stále se rozrůstající společnosti - přátelský kolektiv s otevřenou komunikací při řešení problémů - prostor pro realizaci Vašich myšlenek - sick a office days - aktivní využití cizích jazyků - nástupní mzda s garantovaným nárůstem mzdy po zapracování - profesní růst (školení, semináře a jazykové kurzy) Pozice je vhodná i pro ambiciózní absolventy technických oborů. KONTAKT: Tel.: 702 184 172, E-mail: prace@em-polar.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt EM Polar k.s.
Čechova 221
38801 Blatná
Kontaktní osoba Lucie Hugrová

Místo výkonu práce na mapě

Čechova 221, 38801 Blatná

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 700 uživatelů