Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NUTREND D.S., a.s. - Nová Pláň

Pracovní pozice Pracovník pro údržbu

Místo výkonu práce 61
79201 Nová Pláň
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 28 400 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká NUTREND D.S., a.s. o pozici Přední český výrobce sportovní výživy, společnost NUTREND D.S., a.s., hledá vhodného uchazeče na pozici: Pracovník pro údržbu provozu Nová Pláň Požadujeme: - SOU/SŠ technického směru - Elektro vyhl.č.50Sb/§6, slaboproud - výhodou - Manuální zručnost, fyzická zdatnost, organizační schopnosti, samostatnost, zodpovědnost za svěřené úkoly - Základní dovednosti s PC, znalost MS Office - Řidičský průkaz sk. B aktivní řidič Hlavní náplň práce: - Zajištění chodu výroby a zařízení - Zajištění údržby a oprav zařízení v potravinářském průmyslu - Provádění běžných oprav poruch vzniklých při provozu - Zajištění evidence a řádného technického stavu nářadí a pomůcek používaných k údržbě a opravám - Vedení evidencí veškerých revizních zpráv, strojů a zařízení výroby v Nové Pláni - Zajištění údržby a úklidu aut Co vám můžeme nabídnout: - Zaměstnání na hlavní pracovní poměr - Stabilní zázemí dynamicky se rozvíjející české společnosti - Dovolená 5 týdnů, příspěvek na stravování, firemní sleva na produkty NUTREND Nástup: - Ihned Hlásit se na e-mail simona.vecerova@nutrend.cz Z : 1.12.2022
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NUTREND D.S., a.s.
61
79201 Nová Pláň
Kontaktní osoba David Kříž

Místo výkonu práce na mapě

Nová Pláň 61, 79201 Nová Pláň

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1346 uživatelů