Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NOVÁK maso - uzeniny s.r.o. - Třeboň

Pracovní pozice prodavač/prodavačka

Místo výkonu práce Táboritská 1195
Třeboň II
37901 Třeboň
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 22 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022
Co říká NOVÁK maso - uzeniny s.r.o. o pozici Tradiční české řeznictví NOVÁK maso - uzeniny s. r. o. přijme do svého týmu na prodejně v Třeboni PRODAVAČE / PRODAVAČKY (prodejna se nachází v objektu Penny). Náplň práce: Nabídka a prodej masa, uzenin lahůdek a dalšího sortimentu Krájení a doplňování zboží do pultů Prezentovat zboží v pultech Obsluha pokladny, přímá obsluha zákazníků Kontrola cenovek a správnosti údajů na cenovkách Kontrola kvality a čerstvosti zboží Péče o vzhled a čistotu prodejny Požadavky na kvalifikaci: Ochotu pracovat na dvě směny - ranní / odpolední Praxi s prodejem zboží Dobré komunikační dovednosti, příjemné vystupování Zodpovědný přístup k práci Samostatnost Zdravotní průkaz Nabízíme: Náborový příspěvek 10 000 Kč Odměna na brigádu 130 Kč / hodinu Práci ve stabilní české společnosti Příspěvek na stravování ve mzdě Příspěvek na penzijní připojištění Odměnu za práci o víkendech a svátcích Slevové poukázky na nákup zboží Odměna za odpracované roky = Lázně / poukaz Odměna za výročí narození Zvyšování mzdy na základě odpracovaných let Multisport karta Zaškolení na prodejně
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
Táboritská 1195
Třeboň II
37901 Třeboň
Kontaktní osoba Miluše Kellerová

Místo výkonu práce na mapě

Táboritská 1195, 37901 Třeboň - Třeboň II

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 768 uživatelů