Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NOVÁK maso - uzeniny s.r.o. - Suchdol nad Lužnicí

Pracovní pozice prodavač/prodavačka

Místo výkonu práce Tyršova 861
37806 Suchdol nad Lužnicí
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 20 900 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022
Co říká NOVÁK maso - uzeniny s.r.o. o pozici Tradiční české řeznictví NOVÁK maso - uzeniny s. r. o. přijme do svého týmu na prodejně v Suchdole nad Lužnicí PRODAVAČE / PRODAVAČKY (prodejna se nachází v objektu Penny). Náplň práce: Nabídka a prodej masa, uzenin lahůdek a dalšího sortimentu Krájení a doplňování zboží do pultů Prezentovat zboží v pultech Obsluha pokladny, přímá obsluha zákazníků Kontrola cenovek a správnosti údajů na cenovkách Kontrola kvality a čerstvosti zboží Péče o vzhled a čistotu prodejny Požadavky na kvalifikaci: Ochotu pracovat na dvě směny - ranní / odpolední Praxi s prodejem zboží Dobré komunikační dovednosti, příjemné vystupování Zodpovědný přístup k práci Samostatnost Zdravotní průkaz Nabízíme: Odměna na brigádu 130 Kč / hodinu Práci ve stabilní české společnosti Příspěvek na stravování ve mzdě Příspěvek na penzijní připojištění Odměnu za práci o víkendech a svátcích Slevové poukázky na nákup zboží Odměna za odpracované roky = Lázně / poukazOdměna za výročí narození Zvyšování mzdy na základě odpracovaných let Multisport karta Zaškolení na prodejně
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
Tyršova 861
37806 Suchdol nad Lužnicí
Kontaktní osoba Miluše Kellerová

Místo výkonu práce na mapě

Tyršova 861, 37806 Suchdol nad Lužnicí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 680 uživatelů