Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Temperi, o.p.s. - České Velenice

Pracovní pozice sociální pracovník/ce - vedoucí zařízení soc. služeb

Místo výkonu práce Vitorazská 77
37810 České Velenice
Okres: Jindřichův Hradec
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 30 000 do 42 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022
Co říká Temperi, o.p.s. o pozici Náplň práce: Poskytování činností registrované soc. služby - nízkoprahové zařízení pro děti a mládež (dle z. o sociálních službách). Přímá práce s uživateli služby obvykle ve věku 6 - 18 let. Jedná se o činnosti: zajištění podmínek pro společensky přijatelné volnočasové aktivity, pracovně výchovná činnost s dětmi, nácvik a upevňování motorických, psychických a sociálních schopností a dovedností, zajištění podmínek pro přiměřené vzdělávání, aktivity umožňující lepší orientaci ve vztazích odehrávajících se ve společenském prostředí, socioterapeutické činnosti, jejichž poskytování vede k rozvoji nebo udržení osobních a sociálních schopností a dovedností podporujících sociální začleňování osob, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí. Další činnosti pracovnice: spolupráce s uživatelem, plánování průběhu poskytování sociální služby, podpora uživatele při naplňování sjednaných cílů, zpracování a vedení individuálního plánu a další dokumentace, spolupráce s návaznými službami a dalšími specialisty, účast na případových konferencích, vedení porad pracovníků, aktualizace standardů kvality, výkaznictví služby. Požadujeme: - odbornou způsobilost dle zákona č. 108/2006 Sb. (vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání příslušného směru) - způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost - dobrý zdravotní stav - samostatnost, odpovědnost, flexibilita - schopnost týmové spolupráce, loajalita, aktivní přístup k práci - ochota učit se nové věci - práce na PC (uživatelská znalost MS Office - Word, Excel a další), eQuip - klientský program - zkušenost s řízením menšího kolektivu v oblasti sociálních služeb nebo podobných výhodou Nabízíme: - práci v rozsahu 1,0 úvazku (pracovní doba od 11:00 hod do 18:30 hod.) - mzda po zapracování od 30 000,- Kč do 42.000,- Kč, osobní ohodnocení (od 1 tis. do 10 tis.), prémie - 5 týdnů dovolené - služební notebook a mobilní telefon - příjemné pracovní prostředí - profesní podporu (pravidelnou supervizi, intervizi) - kvalitní a spolupracující tým - možnost dalšího vzdělávání Místo výkonu práce: České Velenice Předpokládaný nástup: dle dohody V případě Vašeho zájmu o tuto pracovní pozici zašlete oslovující dopis a strukturovaný životopis. Dokumenty zašlete na e-mailovou adresu: tempericb@tempericb.cz. (Předmět emailu: "výběrové řízení "). Bližší informace podá na tel: 702 571 757 pí Hana Francová.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Temperi, o.p.s.
Vitorazská 77
37810 České Velenice
Kontaktní osoba Mgr. Aleš Novotný

Místo výkonu práce na mapě

Vitorazská 77, 37810 České Velenice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1476 uživatelů