Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

O2 Czech Republic a.s. - Mladá Boleslav

Pracovní pozice Konzultant O2 prodejny

Místo výkonu práce Jičínská 1350
Mladá Boleslav III
29301 Mladá Boleslav
Okres: Mladá Boleslav
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 35 000 do 65 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 17. 08. 2022
Co říká O2 Czech Republic a.s. o pozici Prvotní kontakt: e-mail: kostalova.veronika@o2.cz Láká tě prodej? Nebo máš motivaci něco dokázat? Jako konzultanti začínali skoro všichni naši vedoucí i současný ředitel O2 Prodejen Honza Nekovář. Na nic nečekej a udělej první krok pro svůj úspěch ještě dnes! ?Průměrná mzda fixu včetně provizí je 32 000Kč - 62 000Kč dle výkonu. Provize nejsou omezené, můžeš si vydělat i více. Je to jen na tobě. ?Garantujeme navýšení fixní mzdy po 6 odpracovaných měsících. ?Neomezený tarif, soutěže, týmové akce a další benefity najdeš níž. CO TĚ ČEKÁ? ? Školení na prodejně. Naučíš se všechno, co potřebuješ jako konzultant umět a znát... ?... tedy i prodávat. V prodejně ti do začátku pomůže zkušenější kolega. ?Kontakt se zákazníky, kteří přijdou do prodejny. Denně naživo nebo po telefonu. ?8 hodinové pracovní směny. ÚSPĚCH? ANO, POKUD SE NEBOJÍŠ… ?… mluvit a umíš naslouchat. Když zákazníka "rozmluvíš", dokážeš toho víc nabídnout. Každá nabídka může znamenat i prodej. ?… učit se nové věci. I naši nejúspěšnější konzultanti s námi zkusili prodávat poprvé. ?… nových technologií. Staneš se expertem na telefony, aplikace a nejnovější vychytávky! ?Už žádné hlídání útraty za data a volání díky zaměstnaneckému tarifu. ?Každé 3 roky příspěvek až 18 000 Kč na nový telefon. ?18 000 Benefit bodů na relax, nákupy, dovolenou. Pro radost. ?Body do O2 Knihovny v roční hodnotě 2 400 Kč na e-knihy nebo audioknihy. ?Multisport kartu - nadupanou vstupenku do wellnes a fitka. ?5 týdnů dovolené pro odpočinek. ?Stravenkový paušál v hodnodě 75 Kč za odpracovaný den rovnou do výplaty. ?Benzín nebo naftu u Shellu za skvělou cenu díky slevové Shell kartě.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt O2 Czech Republic a.s.
Jičínská 1350
Mladá Boleslav III
29301 Mladá Boleslav
Kontaktní osoba Veronika Koštálová

Místo výkonu práce na mapě

Jičínská 1350, 29301 Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 431 uživatelů