Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Národní hřebčín Kladruby nad Labem - Licibořice

Pracovní pozice Chovatel zvířat

Místo výkonu práce 66
Slavice
53821 Licibořice
Okres: Chrudim
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 19 700 do 22 990 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Národní hřebčín Kladruby nad Labem o pozici Místo výkonu práce: Slavice, Pardubický kraj NÁPLŇ PRÁCE: zajišťování péče o starokladrubské koně, krmení koní, odklízení a vyvážení chlévské mrvy, podestýlání, čištění a mytí koní, poskytování péče při onemocněních a po úrazech a pomoc při veterinárních zákrocích, ošetřování starokladrubských koní, pohybování koní, uklízení svěřeného pracoviště a účast na akcích pořádaných zaměstnavatelem Požadujeme: vzdělání - nižší střední odborné nebo střední odborné s výučním listem, flexibilitu, spolehlivost, samostatnost, pečlivost, fyzickou zdatnost a dobrý zdravotní stav, manuální zručnost Uvítáme: praxi v oboru Nabízíme: pracovní poměr na dobu určitou - 1 rok, zkušební doba 3 měsíce (možnost prodloužení až na dobu neurčitou), pracovní doba nerovnoměrně rozvržená - 40 hodin týdně, odměňování podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění, ve spojení s nařízením vlády č. 222/2010 Sb., v platném znění - 6. platová třída, příplatek za práci v sobotu a v neděli, příplatek za rozdělenou směnu, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku, předpokládané datum vzniku pracovního poměru: dohodou Zaměstnanecké výhody: stravenky v hodnotě 160 Kč (z toho příspěvek zaměstnavatele 110,- Kč), jazykové vzdělávání, Unišek FKSP v hodnotě 3000,- Kč ročně, 5 týdnů dovolené, zvyšování kvalifikace na náklady organizace, možnost ubytování, zvýhodněný mobilní tarif První kontakt učiňte, prosím, na výše uvedené e-mailové adrese.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Národní hřebčín Kladruby nad Labem
66
Slavice
53821 Licibořice
Kontaktní osoba Klára Kvetková

Místo výkonu práce na mapě

Slavice 66, 53821 Licibořice - Slavice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 655 uživatelů