Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SEKURO & Group s.r.o. - Hostinné

Pracovní pozice Ostraha prodejny Penny

Místo výkonu práce Sídliště 892
54371 Hostinné
Okres: Trutnov
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 120 do 120 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023 do 31. 01. 2024
Co říká SEKURO & Group s.r.o. o pozici OSTRAHA PRODEJNY PENNY Požadujeme : Věk nad 18 let, trestní bezúhonnost, fyzickou zdatnost, dobrou pracovní morálku, příjemné vystupování, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilitu, praxe u bezpečnosti výhodou- není však podmínkou. Potravinářský průkaz (možno vyřídit dodatečně) Certifikát strážného (pokud nemáte, zajistíme). Náplň práce: Pochůzky přímo po prodejně,12 hod. směny. Bezpečnostní dohled nad celou prodejnou, zajištění ostrahy a ochrany majetku a osob. Kontrola zabezpečení zboží před krádeží, čipování zboží. Kamerový monitoring prodejny. Spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost Dále nabízíme: práci na denní směny v klimatizovaném prostředí. Prémiové ohodnocení za výkonnost, k základní sazbě odměny za záchyty. Možnost pracovat na DPP a HPP. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou s nástupní smlouvou na DPP, s možností prodloužení pracovního poměru. Možnost profesního růstu do mobilního autotýmu a přechodu smlouvy na HPP. Možnost vyplácení zálohy na mzdu. Interní školení, Multisport karta. Možnost zajištění ubytování. Motivační programy. Po domluvě nástup možný ihned. Pro informaci ohledně pracovního místa volat na níže uvedený telefon. Nechodit na pobočku. Kontakt tel. 734 514 315. Po - Pá od 8.00 - 16. 00 hod. Své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na mail: nabor.cechymen@gmail.com, nezapomeňte přiložit platné tf. číslo a svou emailovou adresu.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro Absolventy
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SEKURO & Group s.r.o.
Sídliště 892
54371 Hostinné
Kontaktní osoba Eliška Weberová

Místo výkonu práce na mapě

Sídliště 892, 54371 Hostinné

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 540 uživatelů