Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ONDRÁŠEK INK - JET SYSTEM spol. s r.o.

Pracovní pozice Obchodní zástupce pro Západočeský kraj

Místo výkonu práce Okresy:
Domažlice
Klatovy
Plzeň-jih
Plzeň-město
Plzeň-sever
Rokycany
Tachov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022
Co říká ONDRÁŠEK INK - JET SYSTEM spol. s r.o. o pozici Pro pozici servisního technika požadujeme elektrotechnickou kvalifikaci podle dříve platné Vyhl. 50/78 Sb., par. 6 a výše - Servisní technik je zodpovědný za instalaci a servis popisovacích zařízení (průmyslových tiskáren) v provozovnách zákazníků v regionu Plzeňského kraje; jedná se o nejrůznější segmenty výrobních podniků (strojírenství, farmacie, potravinářství, textil apod.) - více informací www.ondrasek.cz - Jsme česká společnost s 25ti letou tradicí, která je premium partnerem s lídrem v oboru značkou Markem Imaje, máme rozvinuté zákaznické portfolio na území celé ČR - Sídlo servisního technika je v místě bydliště, ze kterého vyjíždí k zákazníkům podle jejich potřeb a požadavků nebo podle plánu servisu, sám zodpovídá za organizaci své práce tak, aby byly požadavky zákazníků v požadovaném čase a kvalitě vyřízeny - Pro práci je vybaven osobním automobilem (možno použít pro soukromou potřebu), notebookem, telefonem, špičkovým nářadím a ostatním potřebným vybavením - Nabízíme práci pouze v zaměstnaneckém poměru (na pracovní smlouvu), nejprve na dobu určitou s tříměsíční zkušební dobou, později na dobu neurčitou s tím, že máme zájem o trvalou a dlouhodobou spolupráci - Zaškolení probíhá v sídle podniku ve Frýdku - Místku po dobu tří, maximálně čtyř týdnů, ve dnech pondělí až čtvrtek. Do plného zapracování v regionu je poskytována asistence a podpora ze servisního oddělení v centrále - Výše nástupní mzdy je orientační, mzdovou nabídku předkládáme uchazeči vždy po osobním jednání podle míry jeho kvalifikace a zkušeností Zaměstnanecké výhody: Jeden týden dovolené navíc - Životní pojištění - Příspěvek na obědy
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ONDRÁŠEK INK - JET SYSTEM spol. s r.o.
Kontaktní osoba Životopis

Místo výkonu práce na mapě

38471 Šumavské Hoštice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1119 uživatelů