Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ELASTO FORM Bohemia s.r.o. - Přeštice

Pracovní pozice Obchodní manager/-ka

Místo výkonu práce Jungmannova 1164
Přeštice
Okres: Plzeň-jih
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023
Co říká ELASTO FORM Bohemia s.r.o. o pozici OBCHODNÍ MANAGER Společnost ELASTO FORM Bohemia s.r.o. sídlící v Přešticích se zabývá výrobou a prodejem dárkových a reklamních předmětů. Je součástí mezinárodní skupiny elasto, která se s ročním obratem 200 mil. prodaných reklamních předmětů řadí mezi přední evropské dodavatele. Skupina elasto celosvětově zaměstnává 330 spolupracovníků v 8 regionech světa a nyní hledá obchodního manažera do týmu v Přešticích. Pracovní náplň: * akvizice nových klientů * kompletní péče o svěřené portfolio zákazníků na českém a slovenském trhu * udržování a rozvoj dlouhodobých obchodních vztahů * pravidelná osobní jednání s klienty a obchodními partnery * návrh řešení v oblasti podpory a propagace klientova podnikání * prezentace společnosti na marketingových výstavách a veletrzích * vedení obchodní administrativy a reporting Požadavky: * SŠ/VŠ vzdělání * obchodní praxe * aktivní přístup se silnou orientací na zákazníka * příjemné vystupování, vynikající komunikační schopnosti * dobré prezentační dovednosti * kreativní myšlení * uživatelská znalost práce na PC ( MS Office ) * samostatnost * pečlivost * řidičský průkaz sk. B, aktivní řidič, ochota cestovat po celé ČR * znalost anglického jazyka na komunikační úrovni výhodou Nabízíme: * stabilní zázemí mezinárodní společnosti působící na českém trhu reklamy již 30 let * pestrou, motivující, samostatnou práci v dynamickém reklamním průmyslu * časovou flexibilitu * fixní plat + motivující provizní systém s možností výrazného překročení fixního platu * možnost profesního růstu a osobního rozvoje * služební vůz, telefon, notebook, stravenky, sickdays * možnost využití služebního automobilu pro dojíždění do zaměstnání
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ELASTO FORM Bohemia s.r.o.
Jungmannova 1164
Přeštice
Kontaktní osoba Martina Kriegerová

Místo výkonu práce na mapě

Jungmannova 1164, Přeštice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 787 uživatelů