Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Niersberger Instalace, s.r.o. - Benešov

Pracovní pozice Montéři, instalatéři - topenáři

Místo výkonu práce Tyršova 2075
25601 Benešov
Okres: Benešov
Co od Vás Niersberger Instalace, s.r.o. požaduje Dovednosti: Zkoušky svařování
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední
Mzda Od 150 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Niersberger Instalace, s.r.o. o pozici Pracoviště: Benešov Náplň práce: převzetí a kontrola materiálu na staveništi dle dodacích listů, případný nákup chybějícího dílčího materiálu dle pokynu nadřízeného, provádění prací dle pokynů nadřízeného na stavbě, účast na školení BOZP a PO a dalších dle pokynů nadřízených a jejich dodržování, inventarizace zbylého materiálu na stavbě, sváření, práce na lešení a ve výškách pouze na základě platného svářečského a lešenářského průkazu (zajistíme), zajištění potřebných stavebních a mechanizačních prostředků, kontrola stavu svěřeného nářadí a materiálu, provádění úklidu na staveništi, odstraňování vad a nedodělků na zakázce, úzká spolupráce a odpovědnost šéfmontérovi, stavbyvedoucímu nebo vedoucímu zakázky Požadujeme: SOU/ SŠ vzdělání technického směru, obor instalatér, topenář, svářečské oprávnění (MIG/MAG, MMA, TIG) výhodou, praxe v oboru na obdobné pozici vítána, manuální a řemeslná zručnost, základní orientace v technických výkresech, výhodou řidičský průkaz skupiny B, organizační schopnosti, komunikativnost, spolehlivost, samostatnost, smysl pro přesnost a logické myšlení Nabízíme: pracovní týdenní turnus po - čt, vybavení moderní technikou, motivující finanční ohodnocení, zázemí stabilní společnosti, spoluúčast na výstavbě strategických investičních projektů mezinárodní úrovně, široké spektrum firemních benefitů, možnost dalšího sebevzdělávání, absolventy zaučíme Po roce možnost prodloužení První kontakte-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Niersberger Instalace, s.r.o.
Tyršova 2075
25601 Benešov
Kontaktní osoba Pavlína Neufusová

Místo výkonu práce na mapě

Tyršova 2075, 25601 Benešov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 919 uživatelů