Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Povrly Copper Industries a.s. - Povrly

Pracovní pozice Valcíř kovů

Místo výkonu práce Mírová 63
40332 Povrly
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 20 500 do 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Povrly Copper Industries a.s. o pozici Náplň práce: " samotná práce probíhá v klidovém tempu - žádná práce u výrobního pasu " připravovat výrobu - navážet bloky k válcování a odvážet vyrobené svitky " ovládat válcovací stolice podle druhu výrobků " provádět vazačské a jeřábnické práce " provádět kontrolu kvality a rozměrů válcovaných pásů " kromě dohledu nad strojem se můžete naučit stroj i technicky seřídit a veškerou drobnou údržbu dělat samostatně " pracovat na 3 směnný provoz, víkendy jsou volné Požadujeme: " nemusíte být vyučený valcíř " vzdělání technického směru a technické smýšlení " předchozí zkušenost s válcováním není třeba, ale uvítáme předchozí praxi ve strojírenské výrobě " výhodou je zkušenost v činnostech - jeřábník, vazač, řidič VZV, né však podmínkou " manuální zručnost " samostatnost a zodpovědnost Nabízíme: " kompletní zaškolení a zácvik, " dlouhodobou spolupráci, u nás najdete jistotu a stabilitu, " 5 týdnů dovolené, " nadstandardní příplatky ke mzdě, " dotované stravování v závodní jídelně, " příspěvek na penzijní pojištění. " vitaminové balíčky " odměna za splnění docházky Kontakt: na e-mail nebo telefonicky
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Povrly Copper Industries a.s.
Mírová 63
40332 Povrly
Kontaktní osoba Radka Kaňová

Místo výkonu práce na mapě

Mírová 63, 40332 Povrly

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7856 uživatelů