Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

INOTECH electronic s.r.o. - Kaplice

Pracovní pozice Technolog junior

Místo výkonu práce Omlenická 179
38241 Kaplice
Okres: Český Krumlov
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 30 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 07. 2022
Co říká INOTECH electronic s.r.o. o pozici Co taková práce obnáší: " Fyzický příjem a výdej zásilek (kontrola poškození obalů a počtu podle dodacího listu) " Naskladňování a vyskladňování výrobků a zboží ve firemním informačním systému (tvorba prodejních dodacích listů apod.) " Balení a příprava zásilek k expedici " Inventarizace zásob " Komunikace s výrobou Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: " Samostatnost a ochota se učit " Pokud nemáš doklady na vysokozdvižný vozík, nevadí, školení zajistíme " Fyzická zdatnost " Řidičský průkaz skupiny B " Základní znalost práce na PC " Časová flexibilita, dostupnost a loajalita k firmě " Zkušenosti se skladováním výhodou My vám nabídneme: " Pozici v menší, ale moderně vybarvené společnosti " 13. a 14. plat ve výši až 100% průměrného měsíčního výdělku " Dovolená 4 týdny " Dvousměnný provoz (37,5h) " Pracovní smlouva na dobu neurčitou " Stravenkový paušál " Vzdělávací kurzy " Rodinné prostředí - individuální jednání, dobrou pracovní atmosféru. Kontakt: Goldfinger Pavel Ing., tel.: 724 293 596 (denně od 7:30 hod. - 15:00 hod.), e-mail: goldfinger@inotech-electronic.cz, osobně: Omlenická č.p. 179, 382 41 Kaplice 1
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt INOTECH electronic s.r.o.
Omlenická 179
38241 Kaplice
Kontaktní osoba Ing. Pavel Goldfinger

Místo výkonu práce na mapě

Omlenická 179, 38241 Kaplice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1198 uživatelů