Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Nemocnice Šumperk a.s. - Šumperk

Pracovní pozice PRAKTICKÁ SESTRA

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody (benefity)
Podnikové stravování
Ubytování
Místo výkonu práce Nerudova 640 / 41
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadovaný obor vzdělání Ošetřovatelství
Mzda Od 21 800 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Nemocnice Šumperk a.s. o pozici CZ-ISCO 3256 Praktické sestry; Místo výkonu práce: Nerudova č.p. 640/41, 787 01 Šumperk. Náplň práce: - specifické činnosti v oboru ošetřovatelství, poskytování základní a specializované ošetřovatelské péče. Požadujeme: - odbornou způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb., v platném znění; - schopnost aktivního, samostatného jednání, vstřícné chování a vystupování; - pracovitost, spolehlivost a odpovědnost. Mzdové podmínky: - nástupní mzda + zhodnocení praxe (po ukončení adaptačního procesu přiznání individuálního osobního ohodnocení). Nabízíme: - pracovní poměr na plný pracovní úvazek; - zázemí silné a dynamicky se rozvíjející společnosti; - nadstandardní benefity společnosti. Benefity: nadstandardní sociální a zaměstnanecký bonusový systém společnosti: - týden dovolené navíc, možnost ubytování, měsíční příspěvek na penzijní připojištění 600,- Kč, dotované stravování (oběd za 33,-Kč), bezúročné zápůjčky, relaxační pobyty a zvýhodněné vouchery, rehabilitační cvičení zdarma, nadstandardní pokoje pro rodinné příslušníky, parkování v areálu zdarma, až 7% zvýhodněný nákup ve vlastní lékárně, společenské a kulturní akce společnosti, výhodný tel. rodinný tarif, nekuřácké prostředí. Kontakt: telefonicky, e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Nemocnice Šumperk a.s.
Nerudova 640 / 41
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Ing. Mgr. Renata Kleštincová

Místo výkonu práce na mapě

Nerudova 640/41, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1962 uživatelů