Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Oblastní charita Česká Kamenice - Ústí nad Labem

Pracovní pozice Pracovník / pracovnice v sociálních službách

Místo výkonu práce Na Sklípku 373 / 37
Krásné Březno
40007 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 24 330 do 31 900 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Oblastní charita Česká Kamenice o pozici DOMOV SE ZVLÁŠTNÍM REŽIMEM V ÚSTÍ NAD LABEM HLEDÁ, NOVÉHO KOLEGU / KOLEGYNI NA PRACOVNÍ POZICI PRACOVNÍK / PRACOVNICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH NÁPLŇ PRÁCE: - přímá práce s klienty spojená s administrativou oddělení - prevence návratu k závislostnímu chování - administrativa spojená s přímou klientskou prací vedené v systému Equip - doprovody klientů na úřady, pomoc s běžnými denními činnostmi, k lékaři, nákupy apod. POŽADUJEME: - minimální vzdělání zakončené maturitou a kurz Pracovníka v sociálních službách (kurz PSS je možné doplnit v průběhu zaměstnání do 18 měsíců, dle zákonné povinnosti) - znalost a praxe v oblasti sociálních služeb vítána - uživatelská znalost práce na PC (Microsoft Word, Excel, Outlook) - spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu, komunikační dovednosti, kreativitu, emoční stabilitu, empatii, ochotu vzdělávat se - zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost, řidičský průkaz skupiny B NABÍZÍME: - práci v zavedené a stabilní organizaci - práci na plný úvazek - práce v rovnoměrném režimu, 40 h/ týdně (ranní směny PO-PÁ 07,00-15,30) - mzdové podmínky dle tarifů státní správy (od 25 180,-Kč do 31 900,-Kč) - 25 dní dovolené - příspěvek na stravu formou stravenkového paušálu - příspěvek na penzijní připojištění - pravidelné vzdělávání a supervize NÁLEŽITOSTI PŘIHLÁŠKY: - jméno, příjmení a titul uchazeče, datum narození - místo trvalého pobytu, kontaktní telefonní číslo PŘÍLOHY PŘIHLÁŠKY: - stručný motivační dopis - profesní životopis o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech týkajících se sociálních činností Kontakt: e-mailem, telefonicky Po - Pá od 8:00 - 15:00 hod.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Oblastní charita Česká Kamenice
Na Sklípku 373 / 37
Krásné Březno
40007 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Kateřina Jinochová

Místo výkonu práce na mapě

Na Sklípku 373/37, 40007 Ústí nad Labem - Krásné Březno

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1590 uživatelů