Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Downtown Invest s.r.o. - Zlín

Pracovní pozice Asistent/ka jednatele v developerské společnosti

Místo výkonu práce Potoky 552
76001 Zlín
Okres: Zlín
Co od Vás Downtown Invest s.r.o. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Jazykové znalosti:
Němčina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Downtown Invest s.r.o. o pozici ASISTENTKA V DEVELOPERSKÉ SPOLEČNOSTI Jsme dynamickou investiční společností zaměřenou na veškeré investice do nemovitostí v České republice a střední Evropě. Z důvodu rozšíření našeho týmu hledáme spolehlivou a komunikativní kolegyni na HPP na pozici Asistentky jednatele v developerské společnosti. Co NABÍZÍME? - pracovní poměr na HPP v moderní kanceláři v centru Zlína - zázemí silné prosperující společnosti s mnohaletou historií a nepřetržitým růstem - jednotnou firemní kulturu včetně projektů zaměřených na společenskou odpovědnost - pozitivní dynamický tým spolupracovníků - zaměstnanecké výhody a benefity (telefon, PC, auto..) - odpovídající platové ohodnocení Co POŽADUJEME? - SŠ/VOŠ vzdělání (ekonomický směr výhodou) - příjemné a seriózní vystupování - velmi dobré komunikační a organizační schopnosti - uživatelská znalost práce v programech MS World, Excel, PowerPoint, Outlook - pozitivní energii, chuť pracovat a učit se novým věcem - výhodou znalost bankovních a finančních produktů či realitních obchodů - časovou flexibilitu, samostatnost, zodpovědnost a spolehlivost - aktivní znalost německého jazyka - řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič) NÁPLŇ PRÁCE, PRAVOMOCI A ZODPOVĚDNOSTI - zajištění plynulého chodu kanceláře - vedení běžné firemní agendy - správa zakázek, vedení pokladní knihy - příprava zprostředkovatelských/depozitních smluv - komunikace s developerem/právním/účetním oddělením - telefonický i osobní kontakt s klienty (představení naší společnosti a našich služeb) - domlouvání a realizace prohlídek nemovitostí - práce s interním systémem, databází klientů a nemovitostí (vkládání, filtrování, párování, vyhledávání atd.) - spolupráce při zpracování poptávek, kalkulací a dalších podkladů.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Downtown Invest s.r.o.
Potoky 552
76001 Zlín
Kontaktní osoba Blanka Bělíková

Místo výkonu práce na mapě

Potoky 552, 76001 Zlín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2138 uživatelů