Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

SKP-CENTRUM, o.p.s. - Moravská Třebová

Pracovní pozice Pracovník pro Službu podpory bydlení v MT

Místo výkonu práce Komenského 1663 / 50b
Předměstí
57101 Moravská Třebová
Okres: Svitavy
Co od Vás SKP-CENTRUM, o.p.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 23 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká SKP-CENTRUM, o.p.s. o pozici NÁPLŇ PRÁCE: přímá práce s uživateli služeb pro osoby bez přístřeší a osoby ohrožené ztrátou bydlení v terénní i ambulantní formě, možnost podílet se na realizaci zcela nového inovativního projektu, poskytování základního i odborného sociálního poradenství v oblasti problematiky bydlení, krizová intervence v oblasti bydlení, doprovod klientů, zprostředkování kontaktů na poskytovatele odborných sociálních služeb, apod., monitoring nových lokalit a depistážní činnost, spolupráce s dalšími institucemi – vytváření podpůrné platformy pro cílovou skupinu, zaznamenávání průběhu služby, spolupráce na zvyšování kvality služby, informování veřejnosti a pomoc s přípravou strategických dokumentů, POŽADUJEME:vzdělání: PSS - kvalifikační předpoklady pro výkon pracovníka v sociálních službách dle § 116 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, SP – kvalifikace dle § 110 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách tj. ukončené vyšší odborné vzdělání sociálního směru popř. VŠ v sociální oblasti , spolehlivost, zodpovědnost, empatii, flexibilitu, dobré komunikační dovednosti, pozitivní přístup, znalost standardů sociální práce, schopnost pracovat v týmu, ochotu k průběžnému vzdělávání, praxe v oboru vítána. NABÍZÍME: hlavní pracovní poměr na dobu určitou (s předpokladem prodloužení), mzda: od 23 000,- Kč/měs. (PSS), od 27 000,- Kč/měs. (SP), navýšení mzdy již po zkušební době, možnost odborného růstu a bezplatného vzdělávání, benefity: dovolená 25 dní, sick days, pravidelné osobní ohodnocení, firemní akce, zázemí zavedené a velké neziskové organizace, práce v příjemném pracovním kolektivu, prostor pro vlastní tvořivost a seberealizaci, nástup – v průběhu ledna 2023 nebo dle dohody. Náležitosti písemné přihlášky: strukturovaný životopis s uvedením kontaktních údajů; prohlášení uchazeče v následujícím znění (součást životopisu): „Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení dávám ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů souhlas k jejich zpracování po dobu VŘ." KONTAKT: Požadované materiály zasílejte na e-mailovou adresu: lucie.polzerova@skp-centrum.cz (v předmětu uveďte VŘ SPB MT) Životopisy můžete zasílat do 15. 12. 2022 Bližší informace na tel.: 773 093 585
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt SKP-CENTRUM, o.p.s.
Komenského 1663 / 50b
Předměstí
57101 Moravská Třebová
Kontaktní osoba Mgr. Lucie Polzerová

Místo výkonu práce na mapě

Komenského 1663/50b, 57101 Moravská Třebová - Předměstí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 656 uživatelů