Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

FV - Plast, a.s. - Čelákovice

Pracovní pozice Controller

Místo výkonu práce Kozovazská 1049 / 3
25088 Čelákovice
Okres: Praha-východ
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 40 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 23. 11. 2022
Co říká FV - Plast, a.s. o pozici Upřesňující informace Náplň práce: - příprava analýz a reportů - zpracování plánů a kalkulací v oblasti výroby - zpracování pravidelných a ad-hoc reportů - vyhodnocování a analyzování dat pro management společnosti - analyzování výrobních výsledků a vysvětlení odchylek - denní komunikace a spolupráce s ostatními odděleními Požadujeme: - VŠ, SŠ vzdělání - základní orientaci v účetnictví - pokročilou znalost MS Office (Word, Excel - tvorba tabulek, grafů, používání funkcí a vzorců) - znalost Aj na komunikativní úrovni (B1-B2) - analytické a logické myšlení, pečlivost a smysl pro detail - kladný vztah k práci s informačními systémy - praxe v oboru 3 roky (ve výrobní společnosti výhodou) - řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: - dlouhodobou spolupráci - přátelskou a zároveň profesionální atmosféru - moderní pracovní prostředí - možnost seberealizace a profesního růstu - motivační ohodnocení - věrnostní příspěvky, příspěvek na volnočasové aktivity - příspěvek na životní nebo penzijní připojištění - 25 dní dovolené - příspěvek na stravování - stabilní zázemí ryze české úspěšné společnosti, od roku 2021 jsme součástí skupiny Alca Group Zaměstnanecké výhody: 25 dní dovolené, příspěvek na stravování, životní nebo penzijní připojištění, příspěvek na volnočasové aktivity,věrnostní příspěveky, docházkový bonus
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt FV - Plast, a.s.
Kozovazská 1049 / 3
25088 Čelákovice
Kontaktní osoba Mgr. Petra Altschmiedová

Místo výkonu práce na mapě

Kozovazská 1049/3, 25088 Čelákovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1014 uživatelů