Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CEPENA, a.s. - Praha

Pracovní pozice Obchodní manager pro technologii budov pro asijský trh

Místo výkonu práce Praha
Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká CEPENA, a.s. o pozici Společnost hledá obchodního manažera pro rozvoj aktivit na asijském, primárně čínském trhu, a obsluhování stávajících zákazníků v této oblasti. Pracovní náplň bude zahrnovat zejména následující pracovní činnosti: o Aktivně vyhledává nové klienty a oslovuje stávající klienty v oblasti Technologie budov s cílem získání plánovaného obratu a marže. o Zajišťuje koncepční systematickou práci s čínskými zákazníky o Zpracovává nabídky obsahující nejvhodnější řešení a cenovou kalkulaci. o Zodpovídá za aktuální a včasné zaznamenávání jednání z obchodní činnosti v rámci SW Raynet. Spolupracuje při tvorbě interní databáze se zákazníky v rámci SW Raynet. o Spolupracuje s marketingovým oddělením při koncepci a implementaci nových i stávajících produktů v oblasti Technologie budov a individuálních produktových listů pro jednotlivé cílové segmenty zákazníků o Podílí se na přípravě veřejných zakázek z veřejně dostupných zdrojů. o Zodpovídá za průběžný reporting o své činnosti nadřízeným. o Zajišťuje za svou osobu včasné a řádné vyplnění veškerých dokumentů souvisejících s výkonem funkce (např. Raynet, evidence vlastních cestovních příkazů atp.) o Vítáme znalost anglického a čínského jazyka a předchozí zkušenosti na obdobné pozici CV v českém a anglickém jazyce zasílejte prosím na email : hora@cepena.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CEPENA, a.s.
Praha
Kontaktní osoba Mgr. Michal Hora

Místo výkonu práce na mapě

Praha

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1517 uživatelů