Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Základní škola a Mateřská škola, Bílá Třemešná, okres Trutnov - Bílá Třemešná

Pracovní pozice Pomocný kuchař - kuchařka

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Místo výkonu práce 313
54472 Bílá Třemešná
Okres: Trutnov
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 20 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Základní škola a Mateřská škola, Bílá Třemešná, okres Trutnov o pozici POMOCNÝ KUCHAŘ - KUCHAŘKA Vzdělání: výuční list obor kuchař s výučním listem výhodou, praxe v hromadném stravování výhodou - vhodné pro absolventy, nevyučené v oboru rádi zaučíme Další požadavky: • schopnost pracovat samostatně i v týmu; • komunikativnost, organizační schopnosti, chuť a vztah k práci, asertivita; • znalost trendů racionální výživy a normování výhodou; • schopnost učit se novým znalostem v oboru školního stravování; • zdravotní průkaz pro zaměstnance veřejného stravování (školství). Pracovní úvazek: 1,0 (100 %) Délka trvání: doba neurčitá (1. rok doba určitá), nástup možný ihned, příp. dle domluvy Plat: 5. – 6. platová třída, příp. odměny Místo výkonu práce: Bílá Třemešná (okres Trutnov, Královéhradecký kraj) Nabízíme: rodinné klima venkovské školy, moderní vybavení Benefity: příspěvky zaměstnavatele (stravování, penzijní připojištění), 25 dní dovolené, parkoviště pro zaměstnance v areálu Přihlášky se životopisem zasílejte do 15. prosince 2022 na email reditel@zsbt.cz či poštou na adresu ZŠ. Informace o naší organizaci jsou uvedeny na webu www.zsbt.cz, příp. je možné domluvit prohlídku pracoviště. V případě dotazů volejte 608 431 321.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Základní škola a Mateřská škola, Bílá Třemešná, okres Trutnov
313
54472 Bílá Třemešná
Kontaktní osoba Kontakt

Místo výkonu práce na mapě

Bílá Třemešná 313, 54472 Bílá Třemešná

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 6608 uživatelů