Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NAVATEL a.s. - Špindlerův Mlýn

Pracovní pozice Číšník - servírka

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Podnikové stravování
Místo výkonu práce 13
54351 Špindlerův Mlýn
Okres: Trutnov
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné bez maturity a bez vyučení
Mzda Od 31 000 do 42 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká NAVATEL a.s. o pozici ČÍŠNÍK - SERVÍRKA Co vás u nás čeká? Vašim úkolem bude obsluha hostů ve zcela nové restauraci LEGENDA, skládající se z výpomoci servisu při podávání snídaní (jen o víkendu), hlavní náplní práce je denního provozu restaurace v čase od 12:00 do cca 23:00, dále podávaní večeří formou výběru z jídelního lístku (v zimní sezóně formou bufetu). Po zaučení budete zodpovídat za restaurační provoz ve smyslu otevření střediska, kompletní přípravy provozu, obsluhy hostů na všech úrovních obtížnosti. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít… Hledáme kolegy z našeho oboru, kteří jej opravdu mají rádi a chtějí pracovat. Velmi si vážíme zaměstnanců, kteří řadí zákazníka na první místo, a jeho spokojenost je naší společnou prioritou. Ideální je, když budete minimálně vyučeni v oboru, pokud jej nemáte, musíte nás přesvědčit svou předešlou praxí. Pokud jste absolvent a ztotožníte se s prvními větami tohoto odstavce, neváhejte nás prosím kontaktovat, vše potřebné společně zvládneme. Uvítáme alespoň základní gastronomické znalosti německého i anglického jazyka. Co vám můžeme nabídnout Zaměstnanecké výhody např. - slevy na pobyty a stravování v rámci našich hotelů - zaměstnanecké ubytování (1.000,-Kč/měsíc) - měsíční výkonnostní odměny - příspěvek na dopravu, na penzijní spoření, na dovolenou - garantovaný růst mzdy po ukončení zkušební doby, garantovaný roční růst mzdy - celodenní stravování za zvýhodněnou cenu 60,-Kč/den - možnost profesního růstu - směny dle Vašich osobních potřeb - seriózní a férový přístup k zaměstnancům - zázemí stabilní a dlouholeté zkušené firmy v oboru hotelnictví s chutí a silou se dále posouvat a rozvíjet na všech úrovních
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Neurčeno
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NAVATEL a.s.
13
54351 Špindlerův Mlýn
Kontaktní osoba Kontakt

Místo výkonu práce na mapě

Špindlerův Mlýn 13, 54351 Špindlerův Mlýn

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2012 uživatelů