Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace - Hrabyně

Pracovní pozice PRACOVNÍK, PRACOVNICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - PEČOVATEL/-KA

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Jiné výhody (stravenky, osobní příplatek, příspěvek na penzijní spoření)
Místo výkonu práce 207
74767 Hrabyně
Okres: Opava
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 17 770 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace o pozici KO: Mgr. Klaudie Dinelli, tel.: 727 977 205 volejte od 7:00 - 17:00 hod, e-mail: ps@hrabyne.cz, osobně 747 67 Hrabyně, č.p. 207 - přízemí budovy. Zájemci o práci nechť doručí své přihlášky včetně: 1) strukturovaného životopisu s údaji o dosavadních zaměstnáních s přehledem praxe a s údaji o odborných znalostech a dovednostech, 2) originálu výpisu z evidence Rejstříku trestů ne staršího než 3 měsíce; u cizích státních občanů též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem - pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením, 3) úředně ověřené kopie dokladu o dosaženém vzdělání na níže uvedenou adresu nebo email. Kontaktní údaje pro podání přihlášky a získání doplňujících a bližších informací: Název zařízení: Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace Sídlo: č. p. 207, 747 67 Hrabyně ID DS: fduk3n8 K rukám ředitelky: Mgr. Klaudie Dinelli tel: 727 977 205 e-mail: ps@hrabyne.cz PO - PÁ 07:00 - 14:30 hod., osobní kontakt, prosím, nejlépe dohodněte předem. POŽADUJEME - Plnou svéprávnost - Bezúhonnost (zájemce předloží Výpis z evidence rejstříku trestů, nesmí být starší 3 měsíců) - Zdravotní způsobilost (lékařský posudek vydá registrující poskytovatel zdravotních služeb a u zaměstnanců poskytovatel pracovně lékařských služeb - před nástupem do zaměstnání) - Odbornou způsobilost dle § 116, odst. 5 písm. c) tj. minimálně základní vzdělání a absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu (je potřeba splnit do 18 měsíců ode dne nástupu zaměstnance do zaměstnání) UVÍTÁME - Praxi v přímé práci s klienty v sociálních službách - Empatický přístup ke klientům - Spolehlivost, pečlivost a kolegialitu v rámci pracovního týmu - Absolventy zaučíme NABÍZÍME - 25 dnů dovolené/možnost zkráceného úvazku po zapracování - Příspěvek na stravování formou stravenek + další benefity FKSP - Odpovídající platové ohodnocení - Podporu při zapracování - Průběžné vzdělávání Druh vykonávané práce: pečovatelská činnost v domácnostech osob spočívající ve vykonávání prací spojených s přímým stykem s osobami s fyzickými a psychickými obtížemi, komplexní péče o jejich domácnost. Pracovní doba: PO - NE od 6.00 - 22.00 hod - pečovatelská služba, dvousměnný provoz. Možnost zkráceného pracovního úvazku. Platové zařazení dle stupnice platových tarifů - Příloha č. 2 NV č. 341/2017 Sb. v platném znění dle započitatelné praxe v rozsahu Kč (17 770 - 27 570) + zvláštní příplatky §129 ZP, příplatek za práci v sobotu a v neděli § 126 ZP, po zapracování osobní příplatek § 131 ZP. Nástup je možný od 1.1.2023.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Pečovatelská služba Hrabyně, příspěvková organizace
207
74767 Hrabyně
Kontaktní osoba Mgr. Klaudie Dinelli

Místo výkonu práce na mapě

Hrabyně 207, 74767 Hrabyně

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2064 uživatelů